Curs de animatie GRATUIT la CINETic #AnimationWorksheep

Animation Worksheep, proiect initiat si coordonat de Vlad Ilicevici (fostul presedinte al Festivalului Animest), reia cursurile de animatie in perioada 6 – 28 martie 2020, la Centrul
Internațional de Cercetare si Educație în Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, in Bucuresti.

„Ne vom întoarce la construcția universului distopic al Călușarilor, cel mai ambițios proiect de-al nostru de până acum.

În cadrul celei de-a 13-a ediții a Animation Worksheep, am pus bazele unui univers fantastic inspirat din folclorul și mitologia românească, cu ajutor inputului creativ al fiecărui participant, trainer și membru al echipei noastre. Povestea începe în 1968 cu invazia Cehoslovaciei și denunțarea acesteia de către Nicolae Ceaușescu și continuă într-un univers distopic în care URSS invadează și anexează România. Pentru a scăpa de sub jugul sovietic soții Ceaușescu caută ajutorul unor ființe supranaturale”

Participantii celei de-a 14-a editii a atelierului o sa invete diverse tehnici de animatie, precum 2D desenat/ digital, 3D, stop-motion sau cut-out, folosind cele mai noi tehnologii, precum si elemente de storytelling si editare, asemenea modului de lucru in studiourile consacrate de animatie.

Se pot inscrie la atelier tinerii din Romania si Republica Moldova, cu varsta de peste 18 ani, fiind vizati in primul rand animatorii la inceput de drum, studenti sau proaspat-absolventi.

Acestia trebuie sa trimita, pana pe 23 ianuarie, un e-mail la ion@estenest.ro care va contine CV-ul, portofoliul si o scrisoare de intentie.

Participarea este gratuita.

Animation Worksheep este un proiect organizat de Asociatia Culturala ESTENEST.
Proiect co-finantat de AFCN si CNC.
Parteneri: CINETic si UNATC