Desene animate Angry Birds Vol. 1 (VIDEO)

Angry BirdsEmpire film a lansat DVD-ul cu serialul de animatie finlandez Angry Birds Vol. 1, produs de renumita firma Rovio. Acestia vor lansa si un un lungmetraj de animatie 3D pe aceeasi tema, in 2016. Filmul va fi realizat in co productie cu Sony Pictures Imageworks si va fi regizat de Clay Kaytis, animator la studiourile Disney, si Fergal Reilly, storyboard artistul de la Sony Pictures Animation. Scenariul lungmetrajului de animatie Angry Birds va fi semnat de Jon Vitti, scenaristul si producatorul de la serialul Familia Simpson. Detinator de Emmy, Vitti a lucrat si pentru The Office, The Larry Sanders Show si King of the Hill. Cunoscut a devenit insa pentru The Simpsons, The Simpsons Movie, dar si pentru Alvin and the Chipmunks.

Din echipa care va lucra la Angry Birds face parte si producatorul executiv al Star Wars: The Clone Wars, Catherine Winder, dar si producatorul John Cohen sau David Maisel.

Anul trecut, Pete Vesterbacka, seful companiei care a produs celebrul joc Angry Birds, a spus ca firma lui doreste sa intreaca compania Disney.Vesterbacka doreste ca Rovio sa ajunga un brand de divertisment mult mai mare decit Disney. In 2011, Rovio a refuzat o oferta de achizitie de 2 miliarde de dolari de la Zynga.

Pentru a dezvolta priectele de animatie, Rovio a cumparat studioul finlandez de animatie Kombo.

Viata nu este usoara pentru Angry Birds pe Insula Purcelusilor. Red si insotitorii lui, Chuck, Matilda, Bomb, Blues si Terence, trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-si proteja oualele si viitorul lor din calea complotului Pucelusilor cei Rai!

Desenele animate Angry Birds aduce la viata personajele si aventurile unui joc foarte iubit si indragit.