Disney Channel anunta lansarea celui de-al doilea sezon Desene cu Mickey

MICKEY MOUSE, MINNIE MOUSE

Al doilea sezon al serialului animat de comedie, Desene cu Mickey, debutează în România pe 18 noiembrie la ora 7:55, la Disney Channel, chiar în ziua aniversării celui mai îndrăgit personaj Disney. În urma succesului obţinut de primul sezon, noua serie amuzantă de scurtmetraje ni-l prezintă încă o dată pe Mickey confruntându-se cu diverse situaţii amuzante, dar şi cu momente emoţionate şi eroice.

Noul sezon ni-l prezintă pe Mickey şi prietenii săi– Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy şi Pluto – într-o mulţime de locuri moderne din întreaga lume precum Spania, Olanda, Rusia, India şi SUA, dar şi într-o călătorie în spaţiu. Sezonul include, de asemenea, şi câteva episoade care o pun în lumina reflectoarelor pe Minnie Mouse.

Desene cu Mickey 2

In episodul de debut, Maimuța Mickey, Mickey se străduiește să își recapete viața normală după ce o maimuță pusă pe șotii îi fură identitatea. În următorul episod al sezonului care se petrece într-un decor din San Francisco, Cable Car Chaos, Mickey şi Minnie trebuie să oprească un tramvai scăpat de sub control care se balansează în goană pe străzile faimoase ale oraşului (24 noiembrie, ora 7:55). Alte noi episoade includ Fire Escape, în care Mickey încearcă să o salveze pe Minnie din clădirea în flăcări în care locuieşte (25 noiembrie, la 7:55); Eau de Minnie, în care noul parfum al lui Minnie aruncă o vrajă asupra întregului oraş (26 noiembrie, la 7:55); şi The Boiler Room, care ni-l prezintă pe Mickey într-o confruntare cu un monstru care locuieşte la subsolul apartamentului lui Minnie (27 noiembrie, la 7:55).

Combinând umorul filmelor clasice cu Mickey Mouse cu direcţia şi ritmul contemporan, scurtmetrajele Desene cu Mickey îl prezintă pe Mickey într-o gamă variată de situaţii amuzante care îi subliniază determinarea şi curajul, însoţite de farmecul mult iubit şi generozitatea sa.

Realizat prin intermediul tehnicii de animaţie 2D, estetica designului ne aduce aminte de începuturile lui Mickey şi împrumută omagial stilul îndrăzneţ al conceptului din 1930, dar nu înainte de a adăuga câteva note contemporane. Modul în care au fost desenate celelalte personaje prezintă o abordare similară, apropiindu-se de stilul „furtunul de cauciuc” pentru o animaţie mai vizibilă. Decorul reflectă îndeaproape conceptul grafic al desenelor Disney din anii 1950 şi 1960. Pentru fanii Disney adevăraţi cu un ochi critic, echipa de producţie s-a concentrat de asemenea ocazional şi asupra altor personaje emblematice din patrimoniul de poveşti Disney.

Artistul şi regizorul câştigător al Premiilor Emmy Paul Rudish (Războiul Stelelor: Războiul Clonelor, Laboratorul lui Dexter) este producătorul executiv şi regizorul animației. Aaron Springer (SpongeBob SquarePants, Gravity Falls) şi Clay Morrow (Laboratorul lui Dexter, Fetiţele Powerpuff) sunt regizori, iar câştigătorul premiului Emmy Joseph Holt (Sym-Bionic Titan) este art director.