Disney Channel in luna iulie


Desenele animate „MASINI” MOON MATER

Premiera, vineri, 20 iulie 2012, la ora 17:00

In timpul saptamanii dedicate desenelor animate „Masini”, poti urmari episodul nou nout, Moon Mater.

Autonaut-ul Impala XIII este blocat pe Luna si are nevoie de remorcare. Nimeni nu poate da o mana de ajutor pana in momentul in care apare Mater pe rampa de lansare. Cu putin antrenament la „NASCA”, Mater devine Auto-naut oficial. Mater poate astfel sa remorcheze Impala XIII inapoi pe Pamant.

Urmareste premiera Moon Mater vineri. 20 iulie, la ora 17:00.

 

PHINEAS SI FERB: MONSTRII DIN SPATIUL TRI-STATE

Program special, sambata, 21 iulie 2012, la ora 13:00

Sambata, 21 iulie, Disney Channel iti da ocazia de a sta fata in fata cu unul dintre cei mai ciudati monstri intalniti vreodata de Phineas si Ferb in spatiul Tri-State.

Urmareste aceasta aventura ciudata cu “Phineas si Ferb” la ora 13:00, sambata, 21 iulie.

 

EPISOADE NOI DIN “VIATA IN ACVARIU”

Episoade in premiera, incepand de luni, 16 iulie 2012, de la ora 14:30

Disney Channel face valuri cu noile episoade din “Viata in acvariu” de luni, 16 iulie, la ora 14:30.

Aceasta animatie captivanta din uriasul acvariu de la Bud’s Pet Shop, prezinta viata de licean vazuta prin ochii a trei buni prieteni: Bea, Milo si Oscar. Impreuna, ei experimenteaza suisurile si coborasurile vietii de adolescent: prietenia, intalnirile, sporturile, intrand in diferite situatii mai mult sau mai putin ciudate- atacul unui rac gigantic sau vizita cu scoala in cusca unui hamster.

Serialul a fost creat dupa cartea pentru copii ilustrata de Noah Z. Jones, si prinde viata prin vocile unor actori celebri. Este produs folosind un amestec original de animatie digitala si colaj fotografic.

Incepand de luni, 14 iulie, pana vineri, 20 iulie, ramai cu Disney Channel la 14:30 pentru 5 episoade noi din “Viata in acvariu”.