Disney Channel – recomandările lunii februarie

CĂRŢILE POŞTALE ALE LUI MICKEY MOUSE

CĂRŢILE POŞTALE ALE LUI MICKEY MOUSE
Program special
Duminică 2 februarie la 09:30

Mickey începe să călătorească dar a promis pentru Disney Channel că va trimite cărţi poştale de peste tot! Disney Channel combină călătoriile şi episoadele de vacanţă ale serialelor favorite precum Ciudăţeni, Jessie şi Desene cu Mickey Mouse în două părţi de la 09:30 şi 16:00.

Fii alaturi de noi pentru Cărţile Poştale ale lui Mickey Mouse, duminică 2 februarie de la 09:30.

 

JESSIE

Premiera sezonului trei
Duminică 23 februarie la 10:30

Veşti bune! Sezonul trei din serialul Jessie are lansarea la Disney Channel duminica, pe 23 februarie la 10:30.

Primul episod din noul sezon este înfricoşător: episodul se numeşte Fantoma Bummers; (duminică, 23 februarie la 10:30) Jessie şi copiii nu sunt invitaţi la petrecerea de Halloween din clădire aşa că fac propria petrecere. Sunt eliberate fantome reale şi demoni atfel că Jessie şi ceilalţi devin vânători de fantome.

Este începutul unui nou sezon pentru bona preferată a telespectatorilor, cu primul episod în premieră duminică, 23 februarie, la 10:30.

BAFTA CHARLIE
Episoade noi
În fiecare sâmbătă din februarie la 10:00

În noile episoade din Baftă Charlie, difuzate în fiecare sâmbătă din februarie la 10:00 doar la Disney Channel, Teddy îl întâlneşte pe Beau în timp ce îl ajută pe Bob cu afacerea. Beau este interpretat de Luke Benward, vedeta din filmul original Cloud 9 ce va avea premiera la Disney Channel în luna martie. Poate fi începutul a ceva măreţ, nu-i aşa?

Fanii pot urmări evoluţia prieteniei dintre Teddy şi Beau în fiecare sâmbătă din februarie în noile episoade Baftă Charlie la 10:00.

COPIII BIONICI
Premiera serialului
Sâmbătă 8 februarie la 13:55

Un nou serial are lansarea luna aceasta, la Disney Channel. Protagoniştii serialului de comedie Copiii Bionici sunt Chase, Adam şi Bree – clone bionice de înaltă tehnologie, fiecare cu abilităţi speciale unice. Ei sunt ţinuţi într-un laborator secret, dar încep să realizeze că au viaţă şi nu sunt doar arme militare. Lansarea serialului începe cu un episod dublu sâmbătă 8 februarie la 13:55 şi continuă cu un episod în premieră în fiecare sâmbătă şi duminică, la aceeaşi oră.

În deschidere, în episodul dublu numit Crush, Chop şi Burn Leo, în vârstă de 14 ani se mută în conacul tatălui vitreg, începe să caute prin împrejurimi şi îi găseşte pe Adam, Bree şi Chase, trei fraţi bionici, care trăiesc într-un laborator sub casă.

Premiera noului nostru serial sâmbătă 8 februarie la 13:55.

SIRENELE MAKO
Premiera serialului
Sâmbătă 15 februarie la 09:00

Noul serial Sirenele Mako are premiera sâmbătă, 15 februarie,
la ora 09:00

Tinerele sirene poznaşe, Lyla, Nixie şi Sirena, gardienii Insulei Mako, nu reusesc să îl oprească pe Zac, în vârstă de 16 ani, să nu cadă în Piscina sacră a Lunii şi să devină o sirenă. Decât să fie pentru totdeauna alungate, sirenele trebuie să obţină picioare, să se aventureze pe pământ şi să îi ia înapoi noile puteri ale lui Zac.

Premiera noul serial plin de distracţie de la Disney Channel, Sirenele Mako începe cu un episod dublu sâmbătă, 15 februarie la 09:00, continuând cu noi episoade duminică 16 februarie la 09:30 şi în fiecare sâmbătă şi duminică din lună, la aceeaşi oră.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR
Eveniment programat
Vineri 14 februarie

Ziua Îndrăgostiţilor este cea mai romantică zi din an. Disney Channel sărbătoreşte cu episoade pline de dragoste din serialele preferate precum Câinele Blogger şi Baftă Charlie de la 15:15, urmate de filmul romantic Tocilarul Fermecător la 19:20.

Starul filmului original Disney Channel, Matt Prokop este deja în familia Disney Channel, cu roluri în seriale de succes precum Hannah Montana (în rolul lui Troy), în rolul lui Evan din Baftă Charlie şi în rolul lui Jimmie din filmul de succes Liceul Muzical 3: Absolvirea. Sarah Hyland (Modern Family) interpretează rolul lui Dylan Schoenfield, fata celebră din Academia Woodlands, care îşi scapă din greşeală geanta scumpă în fântâna mall-ului. Ea este surprinsă când tocilarul Josh Rosen (Prokop) încearcă să o recupereze pentru ea. Dar la schimb pentru salvarea genţii, Dylan trebuie să fie subiectul documentarului lui Josh. Ea speră că filmul o va ajuta în campanie pentru a fi aleasă regina Blossom, în plus revendicarea câştigurilor este scopul ei principal în viaţă! Ei încep să se cunoască mai bine şi Josh hotăreşte că filmul trebuie să o prezinte în mod real pe Dylan lumii. Cum va reacţiona Dylan când va vedea cum o percepe lumea?

Sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor cu Disney Channel de la 15:15 vineri, 14 februarie.