Disney Channel – recomandările lunii mai

disney-channel-logo1CÂȘTIGĂ, PIERDE SAU DESENEAZĂ
Premiera serialului
Vineri, 9 mai, de la 18:55

Noul serial Disney Channel, Câștigă, pierde sau desenează, va fi difuzat în premieră vineri, 9 mai, de la 18:55 și în reluare sâmbătă la 17:40.

Acest serial minunat care îmbină talentul actoricesc cu abilitățile artistice este un joc distractiv care îi pune pe concurenți să ghicească desenul făcut de unul dintre oponenții lor. Copiii obișnuiți fac echipă cu vedete Disney Channel pentru a-și testa abilitățile pictoricești în timp ce concurează pentru a câștiga premii fabuloase. În serial vor apărea vedete precum Tyrel Williams (Copiii bionici), Laura Marano (Austin & Ally) și Dove Cameron (Liv și Maddie, Cloud 9).

Câștigă, pierde sau desenează va fi difuzat în premieră vineri, 9 mai, de la ora 18:55, continuând cu alte episoade în fiecare vineri a lunii mai, de la aceeași oră.

 

CIUDĂȚENI: GHIDUL LUI MABEL ÎN VIAȚĂ
Program special
De luni, 12 mai, până vineri, 18 mai, la ora 16:05

Este timpul pentru mai multă distracție ciudată și fabuloasă cu personajele din Ciudățeni, odată cu difuzarea unor episoade scurte de luni, 12 mai, până vineri, 18 mai, de la ora 16:05.

Pe durata acestei săptămâni, Mabel oferă propria ei perspectivă unică și de nestăpânit în Ghidul lui Mabel în viață, iar în Ghidul lui Dipper către inexplicabil, acesta încearcă să explice cât mai mult din inexplicabil.

Această serie de episoade scurte va fi difuzată între episoadele din Ciudățeni de luni, 12 mai, până vineri, 18 mai, de la 16:05.

 

CELE MAI AMUZANTE MOMENTE DIN JESSIE
Program special
De luni, 5 mai, până vineri, 9 mai, de la 17:10

Urmărește rupturile, replicile și momentele comice ale dădacei noastre preferate de la Disney Channel, în programul special din Jessie!

Puteți urmări cele mai amuzante momente din Jessie de luni, 5 mai, până vineri, 9 mai, la ora 17:10.

CARTEA JUNGLEI
Premiera filmului
Sâmbătă, 31 mai, la ora 18:00

Filmul Cartea Junglei oferă noii generații șansa minunată de a întâlni câteva personaje îndrăgite în adaptarea Disney a clasicii povești scrise de Rudyard Kipling despre un băiețel crescut de animale în junglă. Veți iubi aventurile lui Mowgli, Baloo, Bagheera și ale prietenilor lor, precum și pe cele ale necruțătorului inamic Shere Khan și melodii cunoscute precum The Bare Necessities și I Wanna Be Like You. Este o operă de artă animată care astăzi este la fel de actuală ca atunci când a fost creată.

Pe durata lunii mai, vor fi și alte filme grozave în weekend-uri, inclusiv alte două premiere: Mica sirenă 3: Începuturile lui Ariel, care va fi difuzată sâmbătă, 3 mai, de la 11:30 și Fratele urs sâmbătă, 17 mai, la ora 18:00.

MEDICI PENTRU EROI
Premiera serialului
Duminică, 18 mai, începând cu ora 10:30

Noul serial grozav, Medici pentru eroi, care va fi lansat în această lună la Disney Channel, răspunde unei mari întrebări legate de supereroi: unde merg supereroii atunci când sunt răniți?

În episodul dublu cu care debutează serialul, Salvând oamenii care salvează oameni (duminică, 18 mai, ora 10:30), doi adolescenți, Olivier și Kaz, au descoperit o intrare secretă într-un spital misterios pentru supereroi numit Medici pentru eroi. După ce dau dovadă de o cunoaștere desăvârșită a lumii benzilor desenate când unul dintre supereroii lor favoriți este rănit, băieților le sunt oferite posturi permanente în spitalul Medici pentru eroi. Oliver și Kaz au crezut până atunci că supereroii există doar în benzi desenate, jocuri video și alte creații de fantezie și science fiction, însă acum se găsesc afundați în lumea reală a Medicilor pentru eroi.

Acest nou serial grozav se lansează duminică, 18 mai, de la ora 10:30, la Disney Channel, continuând cu episoade în premieră în duminicile viitoare, la aceeași oră.

TABĂRA LAKEBOTTOM
Premiera serialului
Sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 16:50

Noul serial ciudățel și excentric, Tabăra Lakebottom, va fi difuzat în premieră sâmbătă, 17 mai, de la ora 16:50.

Acest serial distractiv spune povestea unui nebunatic de 12 ani pe nume McGee și a prietenilor săi, pe măsură ce aceștia experimentează o super-vară plină de aventuri în cadrul celei mai periculoase și încântătoare tabere de vară din lume. În tabăra Lakebottom, cabinele se destramă, lacul este toxic, creaturile din pădure sunt mutante, iar supraveghetorii sunt foarte ciudați, însă McGee și prietenii lui, Gretchen și Squirt, se distrează de minune. Singurul care îi deranjează este Buttsquat, un copil îngâmfat din tabăra rivală situată de partea cealaltă a lacului.

Descoperă-i pe copiii nebunatici în episoade în premieră sâmbătă, 17 mai, și duminică, 18 mai, de la ora 16:50, continuând cu noi episoade în fiecare sâmbătă a lunii mai, la aceeași oră.

LIV ȘI MADDIE
Program special
De luni, 26 mai, până vineri, 30 mai, la ora 13:30

Luna aceasta Disney Channel îi întreabă pe privitori cine sunt: Liv sau Maddie. O întreagă săptămână va fi dedicată gemenelor, cu episoade duble difuzate zilnic de luni, 26 mai, până vineri, 30 mai, la ora 13:30, în reluare de la 17:10.

Serialul o are ca protagonistă pe tânăra actriță talentată Dove Cameron (vedeta din filmul Disney Original Cloud 9), care interpretează două roluri: cele ale gemenelor Liv și Maddie Rooney.

Liv și Maddie este povestea a două surori adolescente care ajung să se redescopere după ce au fost despărțite timp de 4 ani. Liv este un star de televiziune al cărei show de mare succes tocmai s-a încheiat, iar Maddie este o elevă excepțională și un adevărat fenomen în baschetul liceului, a cărei popularitate este în ascensiune până în momentul în care Liv revine triumfător în liceul lor din Wisconsin. Acum că s-au reunit, ele trebuie să învețe să se descurce cu viața de liceu, cu frații neastâmpărați și cu numeroasele diferențe dintre ele. Ceea ce le complică viața și mai mult este faptul că ambii lor părinți lucrează la liceu!

Episoade duble din Liv și Maddie vor fi difuzate zilnic de luni, 26 mai, până vineri, 30 mai, la ora 13:30, în reluare la 17:10.