Disney Channel şi Disney Junior – recomandările lunii mai 2016

Disney Channel

Premiera serialului Soy Luna

Luna este o adolescentă care locuiește împreună cu familia ei în Cancun, Mexic. Acolo merge la școală, are grupul ei de prieteni și adoră să meargă pe patine cu rotile. Însă viața ei se schimbă când părinților ei li se oferă un loc de muncă în Buenos Aires, Argentina, unde trebuie să se mute întreaga familie. Astfel, Luna trebuie să facă față unui oraș mare, unor noi prieteni, într-o școală dintr-o zonă selectă a orașului, într-un mediu care nu îi va fi prietenos. Luna se refugiază în pasiunea ei pentru patine cu rotile și descoperă astfel un nou univers pe role, Jam& Roller, datorită căruia va reuși să se simtă ca acasă în noul oraș. Cu determinare, entuziasm și noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role unde va cunoaște prieteni noi, va întâlni prima ei iubire și va descoperi cine este cu adevărat. Urmăriți noul serial începând cu 16 mai ora 18:00. Serialul se va difuza în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18:00.

Soy Luna

Radio Disney Music Awards 2016

A patra ediție de decernare a Premiilor anuale Radio Disney Music va avea loc pe 30 aprilie la Microsoft Theater în Los Angeles și va fi difuzat în luna mai pe Disney Channel.
Urmăriți ediția 2016 a RDMA vineri 27 mai la ora 18:55

K.C. Sub Acoperire: Episodul Special Robotul Fugar

În acest episod special de o oră, K.C. Cooper cere sprijinul fostei spioane și expertă IT Simone Deverauz când robotul sofisticat al familiei ei, Judy, pleacă de acasă și este capturatde agenți inamici.
KC Sub Acoperire este o comedie care ne-o prezintă pe K.C., o liceană maestră în matematică ce se antrenează pentru a deveni un super spion sub acoperire, pășind pe urmele părinților ei. Fiecare episod ne prezintă familia Cooper în încercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-și proteja țara.

Urmăriți noul episod pe 15 mai la ora 09:30.

Disney Junior

PREMIERĂ EROII ÎN PIJAMA

Pisoi, Șopi și Bufnița… Împreună sunt Eroii în Pijama!
Connor, Greg și Amaya sunt trei prieteni normali în timpul zilei, însă odată ce soarele apune ei se transformă în Eroii în Pijama! Fiți alături de noua gașcă de super eroi în pijamale lorși urmăriți-le aventurile nocturne în cadrul cărora rezolvă mistere lucrând în echipă și învață lecții importante.
Urmăriți Eroii în Pijama începând cu 16 mai, de luni până vineri de la ora 19:00 și în reluare la orele 21:25 și 08:10,09:10.

UN WEEK-END DEDICAT SOFIEI & BIBLIOTECII SECRETE

În Castelul din Regatul Misteria există o bibliotecă secretă… haideți să o explorăm împreună cu Sofia Întâi.

Nu pierdeți cel mai recent episod din Sofia și aventurile ei în biblioteca secretă. De această dată, Sofia descoperă că doamna Urzică fură toți ghioceii din Regatul de Gheață. Sofia decide să o oprească cu puțin ajutor de-a lungul drumului de la prietenii ei de încredere…și de la Olaf care are o apariție specială. Oare această poveste va avea un sfârșit fericit? Urmăriți Disney Junior pentru un week-end special cu cea mai tânără prințesă, preferata tuturor.

Așa că urcați-vă la bordul bărcuței magice, traversați pasajele secrete ale Misteriei întregul week-end începând cu 7 mai, care va porni cu premiera episodului Biblioteca secretă: Olaf și povestea doamnei Urzică de la ora 10:00.