Acasă Stiri Disney Channel – www.disney.ro – canalul nr. 1 pentru copii in Romania

Disney Channel – www.disney.ro – canalul nr. 1 pentru copii in Romania

165
0

Disney Channel - www.disney.ro - canalul nr. 1 pentru copii in Romania Disney Channel – www.disney.ro – canalul nr. 1 pentru copii in Romania disney channel
Disney Channel (www.disney.ro), lider mondial in randul televiziunilor pentru copii, a fost lansat sambata, 19 septembrie si in Romania, inregistrand cifre de audienta record, care l-au plasat pe locul nr. 1 intre posturile de televiziune pentru copii, la toate categoriile de public tinta. Acest canal de televiziune adresat copiilor, dar si familiilor acestora, i-a surclasat pe competitorii sai locali si internationali, urcand pe primul loc la categoriile de public 4+, copii intre 4–14 ani (fete si baieti), pre-adolescenti intre 13-15 ani si adolescenti cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani.

Disney Channel, care a inlocuit postul Jetix in Romania, a depasit audienta medie a Jetix pentru zilele de sambata in 2008 cu +62% in randul copiilor de peste 4 ani si cu +92% pentru categoria 4-14 ani. Performanta din ziua lansarii a fost atat de puternica in randul copiilor de 4-14 ani incat Disney Channel s-a clasat pe primul loc intre toate canalele, intrunind o cota de audienta de 21,1% si surclasand Cartoon Network si Pro TV.

Lansarea a fost marcata prin filmul original Disney Channel „Programul de protectie a printeselor” si premiera noului serial, „JONAS”, care s-a clasat pe primul loc intre toate canalele in intervalul sau orar, in randul telespectatorilor peste 4 ani, avand cea mai buna performanta in randul copiilor intre 4 si 14 ani si atingand o cota de audienta de 21,2%.

„Programul de protectie a printeselor” s-a clasat pe locul nr. 1 intre toate canalele in intervalul sau orar, in ceea ce priveste categoria de telespectatori cu varsta intre 4 si 14 ani, inregistrand o audienta medie de 23,5%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here