Disney Junior

Disney Channel va lansa de ziua copilului blocul de programe Disney Junior dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani. Cu acest prilej, Luminita Anghel intra in lumea Disney Channel aducand noilor generatii Cantecul mamei, o melodie de leagan traditionala, primul dintr-o serie de 12 poezii animate minunate care vor fi difuzate la Disney Junior din 1 iunie. Fiecare poezie insoteste un montaj din filme clasice de animatie Disney, precum Bambi, Dumbo, Doamna si Vagabondul, propunandu-si sa introduca o noua generatie de copii in lumea minunata a poeziilor bine citite.

Din 1 iunie, Disney Channel aduce un nou serial de animatie – Jake si Piratii din Tara de Nicaieri care ne prezinta trei tineri pirati si aventurile lor in timp ce incearca sa pacaleasca cele doua personaje infame create de Disney, Capitanul Hook si Dl. Smee, din clasicul Disney Peter Pan. Blocul de programe Disney Junior contine si alte desene animate precum: Clubul lui Mickey Mouse, Imagination Movers, Manny Iscusitul, Agentul Special Oso si Moto – animalutele din jungla.

Desenele animate dedicate prescolarilor vor fi difuzate pe Disney Channel, de luni pana vineri, in intervalul 14.00-15.45. In weekend, acelasi program va putea fi urmarit in intervalul 14.00 – 15.00.

Va reamintesc ca pentru acest segment de varsta Disney Junior se bate cu Cartoonito, un alt bloc de programe pe care Turner urmeaza sa-l lanseze in septembrie pe Boomerang.

www.disney.ro/disney-junior

www.disney.ro/DisneyChannel