Disney Junior – recomandarile lunii martie

Disney JuniorCLUBUL LUI MICKEY MOUSE:
VRĂJITORUL DIN DIZZ
Episod special
Sâmbătă, 1 martie de la 10:25

Luna aceasta la Disney Junior are loc premiera unui episod special foarte amuzant din Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz.

Acest episod dublu ii prezintă pe Minnie şi Pluto în tărâmul spectaculos, dar stângaci, Dizz. Cu ajutorul unor noi prieteni, au pornit la drum să îi ceară minunatului Vrăjitor din Dizz să le îndeplinească visurile.

Urmăreşte Disney Junior sâmbătă, 1 martie de la 10:25 pentru premiera episodului Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz. Urmăreste serialul din nou sâmbătă la 17:45 şi duminică de la 07: 45.

 

JAKE ŞI PIRAŢII DIN ŢARA DE NICĂIERI:
PETRECEREA ANIVERSARĂ A LUI JAKE
Program special
Luni, 10 martie de la 08:20

Pregătiţi pălăriile de petrecere…este ziua lui Jake!
Fii alături de Jake şi de gaşca lui începând de luni, 10 martie până vineri, 14 martie, de la 08:20 şi ajută-l să sărbătorească în adevăratul stil Disney Junior. Cu episoade duble şi scurt-metraje din Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri în fiecare zi lucrătoare, va fi o săptămână de sărbătoare pe care nu o va uita. Nu rata sâmbătă episodul tematic dedicat aniversării lui Jake!

Fii pe fază în fiecare zi, de luni 10 martie până vineri 14 martie de la 08:20 şi în reluare de la 12:55.

 

LUNA FILMULUI:
DOAMNA ŞI VAGABONDUL 2
Premiera filmului
Duminică, 2 martie de la 17:20

Martie este luna filmelor! Asta înseamnă că în fiecare duminică după-amiază, de la 17:20, telespectatorii Disney Junior vor fi răsfăţaţi cu câte un nou film. Printre acestea avem premiera filmului Doamna şi Vagabondul 2: Aventura lui Scamp, duminică, 2 martie.

El este un vagabond – dar ei îl iubesc. După mai mult de 45 de ani de aventuri ale filmului din 1955, Vagabondul şi Doamna lui sunt încă preferaţii publicului. Fanii vor avea parte de emoţii cu noile aventuri ale fiului Vagabondului, Scamp care are parte de aceleaşi experienţe ca şi tatăl său, în tinereţe. Este un adolescent care se împotriveşte vieţii comode şi pleacă de acasă cu o haită de vagabonzi. Dar istoria se repetă şi Scamp descoperă că aparenţele pot înşela…

Apoi el îşi întâlneşte iubirea vieţii când orfana Angel îi iese în cale. Acesta este un film clasic Disney, care emoţionează şi cele mai puternice inimi.

În Luna Filmului vor mai fi difuzate filme precum Mulan, Bambi 2 şi Filmul Povestirile Răţoiului: Comoara Lămpii Pierdute.

Fii pe fază la Disney Junior, în fiecare duminică seară, de la 17:20, pentru momentul filmului şi, din nou, în fiecare luni, de la 15:30.

MOUK ÎN JURUL LUMII
Program special
De luni, 24 martie până vineri, 28 martie de la 10:25

Călătoreşte în jurul lumii cu Mouk luna aceasta, la Disney Junior! Mouk este un ursuleţ adorabil şi îndrăzneţ, prezent în cărţile ilustrate franceze ale lui Marc Boutavant, ale căror aventuri introduce tinerii telespectatori în ţările şi culturile pe care el le întâlneşte. Fii alături de Mouk şi prietenii lui, Chavapa, Popo şi Mita când descoperă frumuseţile lumii în călătorie. Tinerii telespectatori pot să exploreze şi să înveţe despre lumea în care trăiesc, cu ajutorul lui Mouk. Poţi urmări două episoade consecutive în fiecare zi de luni, 24 martie, până vineri, 28 martie.

Nu rata Mouk în jurul lumii în fiecare zi de luni, 24 martie până vineri, 28 martie de la 10:25, în reluare de la 13:30 şi 17:45.