Acasă Stiri Empire film a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul ParaNorman

Empire film a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul ParaNorman

121
0

ParaNorman Empire film a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul ParaNorman Empire film a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul ParaNorman ParaNorman

 

 

 

 

A aparut cel de-al doilea film de animatie stop-motion facut vreodata in 3D, dupa Coraline. Este vorba despre lungmetrajul de animatie ParaNorman regizat de Sam Fell si Chris Butler, dupa scenariul original scris de acesta din urma. Fell a mai regizat The Tale of Despereaux si Flushed Away, iar Butler a fost supervizor de storyboard la Coraline si artist de storyboard la Corpse Bride, al lui Tim Burton. Coraline si ParaNorman au fost realizate la renumitul studiou american Laika.

„In ParaNorman, un orasel este asediat de zombie. Cine poate fi chemat in ajutor, decat Norman (voce: Kodi Smit-McPhee), un baietel considerat de toata lumea un ciudat, care poate sa vorbeasca cu cei morti. Dar, pentru a salva orasul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie sa infrunte fantome, vrajitoare si, cei mai rai dintre toti, adulţii locului. Dar acest tanar imblanzitor de spirite rele se va vedea nevoit sa-si desfasoare activitatile paranormale pana dincolo de limitele lumesti”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here