Acasă Stiri Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO)

Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO)

703
0

Mia si eu Eu şi Mia - Sezonul 2 (VIDEO) Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO) Mia si eu 1024x736Minimax difuzează al doilea sezon al serialului Eu şi Mia din 18 iunie de la 17:55!

Scurtă descriere:
Mia îşi petrece vacanţa de vară la ferma bunicului ei, Renzo, care este ameninţată de faliment. Cu ajutorul lui Mario, mâna dreaptă a lui Renzo, Mia încearcă să salveze ferma de la a intra în posesia Contesei di Nola, mama neînduplecată a Violettei. De asemenea, în Centopia Mia se confruntă cu noi provocări. Rixel ajunge la ţărmul Centopiei cu insula lui plutitoare, Funtopia, cu gânduri mai mari decât distracţia şi astfel îşi uneşte curând forţele cu Gargona, care a supravieţuit înfrângerii lui Panthea. În acelaşi timp, Onchao pleacă într-o căutare periculoasă a tatălui său, Regele Unicorn Ono, descoperind noi prieteni, dar confruntându-se şi cu noi ameninţări. Mai mult, prietenia Miei cu elfii va fi pusă la încercare odată cu apariţia unei persoane neaşteptate…

Mia si eu 3 Eu şi Mia - Sezonul 2 (VIDEO) Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO) Mia si eu 3 1024x600Sinopsis
În viaţa reală:
Este vară şi Mia este pregătită să-şi petreacă vacanţa la vechea fermă a bunicului ei, Renzo. E gata pentru distracţie şi relaxare, dar află că bunicul Renzo a întârziat cu plăţile, iar banca ameninţă să execute ferma. Contesa di Nola, care este vecina şi mama, nimeni alteia decât adversarei Miei din primul sezon, Violetta, a pus ochii pe fermă pentru că doreşte să-şi mărească proprietatea. Ea nu şi-ar dori nimic altceva decât să se descotorosească de fermă, considerând-o o ruşine pentru întreaga regiune. Violetta, în tandem cu mama sa, nu-i face viaţa Miei mai uşoară deloc cu intimidarea constantă şi comportamentul agresiv. Când află că Saphir, calul maltratat al Contesei di Nola, va fi eutanasiat, Mia şi Mario născocesc un plan de a-l salva pe Saphir, de a câştiga competiţia de sărituri cu caii şi să salveze ferma bunicului: sfidându-le complet pe Contesa di Nola şi Violetta. Curiozitatea Violettei pentru cartea magică a Miei, o face pe aceasta, printr-un accident ciudat, să călătorească în Centopia. Aici, ea îşi creează o nouă identitate în persoana Prinţesei Varia. Îşi face planuri să se infiltreze în Familia Regală şi le face viaţa grea Miei şi prietenilor ei şi ameninţă să distrugă prietenia trioului eroic.

MAM_Ep205_Still01 Eu şi Mia - Sezonul 2 (VIDEO) Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO) Mia si eu 1 1024x576În Centopia:
O nouă ameninţare ajunge la ţărmurile Centopiei: Funtopia, o insulă plutitoare, ce pare ca un parc de distracţii exagerat, iar proprietarul este Rixel, un showman supus, care pare destul de distractiv. Nu este ceea ce pare şi curând Rixel se dovedeşte a nu fi mai mult decât un vânător nemilos, care nu vânează doar Unicorni, ci îl caută pe unicornul înaripat Onchao. Mia, Yuko şi Prinţul Mo îşi dau seama repede de planurile lui şi elfii îl izgonesc pe Rixel din Centopia. El refuză să plece şi în schimb îşi uneşte forţele cu Gargona, care a rămas blocată în Centopia după înfrângerea lui Panthea. Rixel are două arme puternice: a transformat într-o bestie agresivă dragonul Gurga, care înainte era paşnic, şi căreia îi dă drumul în Centopia. Gurga produce nişte creaturi mici de foc numite Fire –Gongos ce reprezintă un pericol serios pentru elfi. De departe mult mai priculos este Elful Întunecat care l-a echipat pe Rixel cu o poţiune magică pe care acesta o foloseşte pentru a hipnotiza animalele, aducându-le, precum Gurga, sub vraja sa. Dacă Rixel va reuşi să aducă un corn aurit de unicorn Elfului Întunecat, va fi răsplătit din plin. Când eroii noştri află de poţiunea magică a lui Rixel, misiunea lor devine clară: ei trebuie să găsească un antidot. Răspunsul se află ascuns în pădurea bântuită Blackwood, unde elfii o întâlnesc pe Tessandra. Eroii află că trebuie să găsească o cale spre Insula Curcubeu . Apa din Izvorul Vieţii de pe Insula Curcubeu va neutraliza poţiunea lui Rixel şi va scoate animalele de sub vrajă. Dar numai actualul Rege al Unicornilor are dreptul să ia apă din Izvorul Vieţii – tatăl lui Onchao, Ono!

MAM_Ep206_Still02 Eu şi Mia - Sezonul 2 (VIDEO) Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO) Mia si eu 2 1024x576În tot acest timp, Violetta se dă drept un elf pe nume Varia care susţine că şi-a pierdut memoria. Îşi croieşte drum în cercul elfilor, manipulând şi având planul grandios de a deveni prinţesa elfilor. Pe măsură ce acţiunea se intensifică, Varia, gargona şi Rixel îşi unesc forţele şi creează un pericol uriaş pentru elfi şi unicorni. Din nou insula este sub asediu. Dar există speranţă. Dacă eroii noştri reuşesc să neutralizeze poţiunea magică a lui Rixel, vor fi în siguranţă. Vor reuşi să-l găsească pe tatăl lui Onchao, Ono sau vor fi capturaţi de Rixel? Şi dacă-l găsesc pe Ono, vor ajunge la timp la Insula Curcubeu? Vor fi salvate Centopia şi iubiţii elfi şi unicorni? Vino si află în „Eu şi Mia” sezonul al doilea!

MAM_Season2_Animation-Still02 Eu şi Mia - Sezonul 2 (VIDEO) Eu şi Mia – Sezonul 2 (VIDEO) Mia si eu 1024x576

Descrierea Personajelor

Personaje din viaţa reală

Mia

Mia este o orfană care, în primul sezon, a ajuns la Şcoala cu internat în Florence, urmând ultima dorinţă a părinţilor săi care au pierit într-un accident. Tatăl Miei a fost un designer de jocuri de success, dar din păcate, nu a mai apucat să termine cea mai mare lucrare a sa, jocul Centopia pe care îl concepuse special pentru Mia şi i l-a lăsat ei drept moştenire.
Mia este bună şi amabilă. Când află că ferma bunicului său, Renzo, este în pericol, face tot ce-i stă în putere pentru a strange bani să o salveze. Relaţia specială pe care Mia o are cu caii este reaprinsă la ferma lui Renzo, iar aceasta vine în ajutor atunci când încearcă să strângă banii necesari. Ca şi cum ar putea vorbi cu caii, Mia reuşeşte să-l calmeze pe armăsarul Saphir şi stabileşte o relaţie strânsă cu el, ce-i permite în final să participle la un turneu de sărituri. Miei îi place, de asemenea, să-i joace mici feste duşmancei sale eterne, Violetta, care locuieşte la proprietatea vecină. De asemenea, îşi încearcă norocul la peţit, ajutându-l pe Renzo să se apropie de Franca, bunica lui Mario, ajutorul fermierului.
În Centopia Mia este protectoarea mânzului unicorn Onchao.

Bunicul Renzo

Bunicul Renzo Genovese este un rocker în vârstă și muzician cu o inimă de aur. Cu mult timp în urmă, după moartea soției sale, el s-a mutat la o fermă veche frumos situată, în Italia. Renzo este întotdeauna generos și nu poate spune nu la nimic din ceea ce vrea nepoata lui, Mia. Deseori, el stă pe veranda şi cântă la chitară sau duce o luptă nesfârşită cu cârtiţele care îndrăznesc să sape prin grădina sa. Chiar dacă el este aproape întotdeauna calm şi relaxat, de la accidental părinţilor Miei (tatăl Miei era fiul lui Renzo), Renzo se teme să nu o piardă şi pe Mia. El ţine această temere pentru el, iar la exterior se poartă ca un tip cool care a rămas mereu tânăr – ceea ce într-un fel, chiar aşa şi este! Renzo nu are deloc simţul banului. Ferma lui se destramă uşor-uşor, iar el a rămas în urmă cu plata ipotecii. Dacă nu ar fi fost Mario să-l ajute, nu ar fi reuşit deloc să se descurce cu munca.

Mario

Mario este un pic mai mare decât Mia şi Violetta. Îl ajută pe Renzo la fermă ceea ce e un fel de internship de care va avea nevoie când va trebui să meargă la facultate. El are grijă de camioneta ruginită a lui Renzo, hrăneşte animalele şi face tot felul de treburi ciudate pe lângă casă. Lui Mario îi place să poarte blugi prespălaţi şi maieuri. Este un băiat tăcut şi agreabil care nu se supără repede. Singura care îl poate face să-şi piardă calmul, este Violetta, care-l pune să facă diverse treburi pe la moşia di Nola, pentru a-l ţine departe de Mia. Mario are un suflet mare cu loc destul pentru Renzo şi Mia. Îl cursul celui de-al doilea sezon, el se îndrăgosteşte de Mia şi chiar refuză să fie plătit pentru munca sa pentru a-l ajuta pe Renzo să pastreze ferma lui veche şi încântătoare.

Franca

Franca este bunica lui Mario ce face mici treburi administrative la moşia di Nola. A lucrat acolo chiar de dinainte de a cumpara-o contesa. Are un suflet bun şi este o bunică sportive care deseori îi împrumută scuterul ei lui Mario pentru a-l trimite în sat sî rezolve diverse treburi. Franca a pus ochii pe bunicul Renzo de ceva vreme, dar nu a îndrăznit să-i spună că are o slăbiciune pentru el.

Violetta

Vanitoasă, elegantă, la modă şi abilă, Violetta este o aproape perfecta diavoliţă. Dacă Violetta urăşte ceva, aceea este o fată deşteaptă care poartă haine urâte. Deci, Mia este o ţintă perfecta. Violetta este înstărită şi arată asta tuturor. Cu toate astea, în al doilea sezon, situaţia Violettei s-a înrăutăţit. Părinţii ei au divorţat şi Violetta locuieşte cu mama sa, în timp ce tatăl ei s-a mutat în alt oraş. Violetta doreşte să locuiască cu tatăl ei pentru că mama sa, contesa di Nole, pune o mare presiune asupra Violettei de a fi cea mai bună în toate. Violetta este teribil de nefiricită, dar nu ar admite asta nimănui! Când este clar că noua moşie a mamei sale se află chiar lângă ferma lui Renzo şi Mia doreşte să participe la marele turneu ecvestru, rivalitatea lor de la internat se transformă într-o competiţie pentru premiul principal al turneului.

Contesa di Nola

Contesa di Nola este o femeie rece, care nu a avut parte de bunătate şi căldură în viaţă. Ea provine dintr-o familie de crescători de cai şi simte o presiune uriaşă de a se ridica la nivelul numelui pe care îl poartă – o presiune pe care soţul ei, tatăl Violettei , nu a mai putut-o suporta. Contesa este nemiloasă cu fiica sa şi o stimulează pentru a avea realizări şi mai mari. Într-o zi Violetta va trebui să-i urmeze paşii în a deveni o călăreaţă perfectă la fel ca ea şi ca bunica ei.

Personaje Animate

Elfii

Creaturi blajine care sunt luptători şi zburători iscusiţi. Protectori ai Unicornilor.

Varia

Varia este încarnarea Violettei în Centopia ce apare ca o frumoasă fată Elf cu pielea albă şi un costum fermecător.

Yuko

O fată elf războinică şi frumoasă, dar, de asemenea destul de băieţoasă. Ea este una din cei mai buni războinici din regat şi a fost aleasă să fie o protectoare a unicornilor.

Prinţul Mo

Fiul regelui elf Raynor. El este un elegant războinic elf cu abilități deosebite de luptă și aspiră să devină un rege înțelept ca tatăl său – dar unul mai aventuros.

Regele Raynor

Un războinic curajos în tinerețe, regele binevoitor de Centopia este acum un conducător înțelept. El nu vorbește des, dar atunci când o face, este autoritar și sensibil, cu toate că are, de asemenea, un ciudat simţ al umorului.

Regina Mayla

Regina Mayla este graţioasă, foarte răbdătoare şi, ca o fostă luptătoare, încă mai are un spirit aventuros, care a fost cumva limitat de poziţia ei regală. Ea este consiliera loială a regelui.

Tessandra

Tessandea, Druidess, este în armonie cu puterile lumii şi trăieşte în Pădurea Blackwood. Ea este mama lui Simo.

Simo

Simo este fiul Tessandrei , care după ce a petrecut întreaga viață în Pădurea Blackwood, este curios să exploreze lumea din afara pădurii.

Xolana, Shiva şi Lasita

Toate cele trei fete elf doresc să facă parte din echipa Yuko, Mo şi Mia. În final ele devin membri oficiali ai Gărzii Unicornilor. Xolana este liderul grupului, iar Lasita se îndrăgosteşte de Simo.

Rixel

Rixel este un elf decăzut care a părăsit insula de origine acum zeci de ani. El conduce insula circ Funtopia şi doreşte să devină un Elf Întunecat.

Elfii Întunecaţi

Elfii Întunecaţi trăiesc pe insula Dystopia, care este neagră şi condusă de ciumă. Elfii Întunecaţi jefuiesc natura din fiecare continent al lumii pentru a obţine tinereţea eternal.

Elful Întunecat

El este liderul suprem al Elfilor Întunecaţi, care i-a condus pe Panthea şi Munculus în primul sezon, iar acum o trimite pe Rixel să captureze un Unicorn înaripat cu un corn de aur.

Gargona

Gargona este generalul din teren al lui Panthea , dispărută din Centopia după înfrângerea lui Panthea, iar acum caută cu disperare să revină în Dystopia.

Unicornii

Creaturi total neîmblânzite, sălbatice şi libere. Loiali şi plini de compasiune.

Onchao

Onchao este un tânăr şi foarte drăguţ mânz unicorn. El este innocent, drăgălaş şi neajutorat, inspirând tuturor sentimente de protecţie. Dar este un unicorn foarte special: are o pereche de aripi şi un corn de aur.

Unicornii Elementelor

Unicornii Elementelor sunt creature uriaşe care menţin elementele vieţii şi sunt gardieni ai echilibrului natural în Centopia.

Unicornii Speciali

Unicornii Speciali sunt copiii Unicornilor Elementelor. Din arborele lor genealogic s-au născut unicornii “normali”.

Unicornii Naturii – Unicornii care trăiesc în pădurea Blackwood

Ei trăiesc în inima pădurii Blackwood şi sunt descendenţii unicornilor de Apă şi de Pământ. Ei se pot camufla după împrejurimi.

Unicornii Curcubeu

Ei trăiesc pe insula Curcubeu şi apără Primăvara Curcubeu.

Fauni

Creaturi mici, sfioase care se ascund peste tot în Centopia. Sunt zăriţi rar, dar muzica lor poate fi câteodată auzită pretutindeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here