Acasă Stiri In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax!

In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax!

1194
0
|||
|||

Minimax, vine cu o sugestie pentru luna martie. Filmele cu Barbie, difuzate în fiecare weekend la ora 08:00, sunt pe placul iubitorilor de desene animate, frumoase, antrenante, cu personaje pozitive care sunt învingatoare în lupta dintre bine și rău. Barbie se transformă rând pe rând într-o supereroină, o zână bună, mușchetar, călătorește în lumea sirenelor sau pe tărâmuri magice.

Aventura, misterul, soluțiile salvatoare, dansul, muzica vor fi prezente în filmele cu Barbie de la Minimax.

Barbie la şcoala prinţeselor
5 martie
De data aceasta, Barbie™ străluceşte în rolul inimoasei Blair Willows, care este admisă la Şcoala Prinţeselor. Şcoala Prinţeselor este o şcoală unde se predau dansurile de societate, eticheta de luat ceaiul şi regulile de comportament pentru prinţese. Blair™ frecventează şcoala cu plăcere, o iubeşte pe mica zână binevoitoare şi noii prieteni, prinţesa Hadley™ şi Delancy™. Când dascălul regal, Dame Devin descoperă asemănarea uluitoare dintre Blair™ şi prinţesa dispărută a regatului, face uz de toate vicleniile pentru a preveni urcarea lui Blair™ pe tron. Misiunea lui Blair™, Hadley™ şi Delancy™ este a dezvălui Coroana magică regăsită şi identitatea adevărată a lui Blair™ în această aventură fermecătoare cu prinţese.

Barbie Fairytopia Main In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax! In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax! Barbie Fairytopia Main

Barbie în Puterile Prințeselor
11 martie
Într-o zi, după ce este sărutată de un fluture misterios, Kara află că a dobândit puteri magice prin care se poate transforma într-o supereroină, Super Sparkle, alter egoul ei secret care zboară în lung şi-n lat în întregul regat, luptându-se cu răul. Însă după scurt timp, verişoara invidioasă a Karei prinde fluturele şi se transformă şi ea în Dark Sparkle, oponenta malefică a supereroinei Kara.

Barbie in poveste sirenei 2 In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax! In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax! Barbie in poveste sirenei 21

Barbie în povestea sirenei
12 martie
În Malibu, Merliah se bucură de atenția tuturor, cunoscând valurile și marea ca și cum s-ar fi născut acolo. Însă nimeni nu știe cât de aproape sunt de realitate, deoarece chiar s-a născut în mare, părinții ei fiind sirene.

Își păstrează secretul până când trebuie să se întoarcă acasă pentru a o salva pe mama ei, regina împărăției marine. În călătoria plină de aventuri va cunoaște lumea sirenelor și își face mulți prieteni. Învață că ceea ce ne face diferiți, poate deveni cel mai mare atu al nostru. Însoțește-ne ca să o urmărim pe Barbie în aventuroasa Poveste a sirenei!

Barbie si cei Trei Muschetari
18 martie
„Unul pentru toţi şi toţi pentru unul!“ – este motoul lui Barbie şi prietenilor ei în noua aventură intitulată Barbie şi cei trei muschetari. De data aceasta o revedem pe Barbie în rolul lui Corinne, o tânără provincială care este atrasă de Paris ca să devină o femeie-muschetar.

Aici se întâlneşte cu trei fete care sosesc ca să-şi împlinească acelaşi vis.
Oare vor reuşi fetele să danseze în costum de muschetar la balul mascat şi să-l salveze pe prinţ fără să-şi rupă tocurile?

Trăieşte şi tu aventura care dovedeşte că visele pot deveni realitate!

Barbie și surorile ei în marea aventură cu cățeluși
19 martie
Barbie şi surorile ei, Skipper, Stacie şi Chelsea, cu căţeluşele lor adorabile se trezesc în mijlocul unor aventuri neaşteptate, în urma unei vizite în oraşul natal. În timp ce deapănă cu nostalgie amintirile în podul din casa bunicii, fetele dau de o veche hartă care, se presupune, arată drumul spre comoara pierdută, săpată în adânc sub oraş. Cele patru fete şi căţeluşele lor pornesc în căutarea comorii, plină de peripeţii şi emoţii, însă pe drum îşi dau seama că cea mai mare comoară este dragostea şi momentele senine petrecute împreună.

Barbie Mariposa şi Zâna Prinţesă
25 martie
În Barbie Mariposa şi Zâna Prinţesă, Mariposa se întoarce cu micuţa sa prietenă cu blăniţă, Zee. În această aventură magică Mariposa devine ambasadorul regal al Ţinutului Fluturilor şi va avea misiunea de a împăca poporul ţării sale cu zânele de cristal din Valea Sclipitoare. Deşi la prima întâlnire Mariposa nu face o impresie prea bună asupra regelui acestora, devine imediat prietenă cu fiica cea timidă a regelui, prinţesa Catania. Însă datorită unei confuzii Mariposa trebuie să părăsească Valea Sclipitoare şi să se întoarcă acasă. În drum spre Ţinutul Fluturilor însă observă că o zână rea merge spre Valea Sclipitoare cu scopul de a distruge ţara. Mariposa se întoarce imediat s-o ajute pe prinţesa Catania să-şi salveze ţara, şi aşa cele două fete împreună dovedesc că cel mai uşor mod de a-ţi face prieteni e să te comporţi ca un prieten.

Barbie Fairytopia: Mermaidia In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax! In fiecare weekend, la ora 08:00, Barbie vine la Minimax! Barbie in a Mermaid Tale

Barbie Fairytopia: Mermaidia
26 martie
Urmeaz-o pe Elina in aventura sa sub apa in continuarea filmului Barbie in Fairytopia
In aceasta continuare a filmului Barbie in Fairytopia, Elina (interpretata de Barbie) merge in Mermaidia sa il salveze pe prietenul sau Nalu, printul merman. Nalu a fost rapit de sluga lui Laverna, al carui plan este sa se foloseasca de print pentru a face din Laverna cea mai puternica zana din Fairytopia – chiar mai puternica decat vrajitoarea. Numai Elina ar putea sa impiedice realizarea acestui plan dar ea nu poate face asta singura.

Ea are nevoie de ajutorul lui Nori, o sirena care nu are incredere in straini si care nu vrea sa aiba de-a face cu Elina. Sa castigi increderea lui Nori nu este un lucru usor, dar incercarea grea abia incepe. Pentru a-l salva pe Nalu, trebuie sa faca cel mai mare sacrificiu al vietii sale, sa-si piarda aripile.

Va putea ea sa faca acest sacrificiu, sau Fairytopia va cadea pentru totdeauna in mainile Lavernei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here