Acasă Animatia romaneasca Filme de animație de Ion Popescu Gopo la Festivalul de Benzi Desenate...

Filme de animație de Ion Popescu Gopo la Festivalul de Benzi Desenate și Animație de la Poznan

77
0

omultetul Gopo Filme de animație de Ion Popescu Gopo la Festivalul de Benzi Desenate și Animație de la Poznan Filme de animație de Ion Popescu Gopo la Festivalul de Benzi Desenate și Animație de la Poznan d101e5d3d3ed0ca2a75faba60b1eb5ad af774fb87e

 

 

Filme de animație semnate de Ion Popescu Gopo au fost prezentate de Institutul Cultural Român de la Varșovia în cadrul unei proiecții a Festivalului Internațional de Benzi Desenate și Animație „Ligatura” din Poznan (Polonia).

Evenimentul a reprezentat a treia prezență românească la acest festival, după participările din anii trecuți cu lucrări și expoziții ale artiștilor români Matei Branea și Alexandru Ciubotariu.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional „Ligatura”, dedicat benzilor desenate și animației, care s-a desfășurat între 7 și 10 august, la Poznan, a reunit expoziții personale și de grup, întâlniri cu autori de benzi desenate, proiecții de filme, concursuri.

Organizatorul principal al evenimentului, Centrala — Central Europe Comics Art, este cea mai importantă fundație care se ocupă de popularizarea benzilor desenate în Polonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here