Acasă Stiri Formidabilele Magisabii (VIDEO)

Formidabilele Magisabii (VIDEO)

981
0
|
|

Cartoon Network lanseaza un nou serial de animatie, Formidabilele Magisabii

Productia tv va fi difuzata incepand cu 6 martie, de luni pana vineri, de la ora 17:35

Mighty Magiswords/ Formidabilele Magisabii  debuteaza la Cartoon Network. Serialul de animatie este creat de Kyle A. Carrozza. A fost character layout artist la The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water.

Noul serial de animatie este produs in studiourile Cartoon Network din Los Angeles.

Dupa ce a debutat in aplicatia Cartoon Network Anything cu cateva scurtmetraje, comedia se va lansa la Cartoon Network luni, 6 martie, de la ora 17:35, in versiunea liniara, ca parte a unui ecosistem ce le va oferi fanilor o experienta unica si completa pe diferite platforme. Noul serial prezinta aventurile comice ale unei echipe de razboinici, frate si sora, iar fanii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu personajele in cautarea de formidabile magisabii.

Simultan cu producerea seriei tv, aproximativ 400 de elemente originale, printre care scurtmetraje, videoclipuri tip vlog, jocuri mobile si web, au fost dezvoltate pentru a duce fanii intr-o lume in care acestia pot participa si in care vor avea ocazia sa colectioneze magisabiile lor preferate: mightymagiswords.cartoonnetwork.ro.

„<> este o calatorie incredibila, de la un produs digital simplu si interactiv la o lume plina de povesti care s-a dezvoltat in mod organic”, a declarat Chief Content Officer, Rob Sorcher. „Suntem convinsi ca va continua expansiunea din punct de vedere al continutului si tehnologiei, iar publicul va avea ocazia sa participe, sa se joace, sa urmareasca si sa colectioneze o multime de elemente”, a mai adaugat acesta.

Formidabilele Magisăbii © Cartoon Network Formidabilele Magisabii (VIDEO) Formidabilele Magisabii (VIDEO) Formidabilele Magis  bii    Cartoon Network1

Kyle Carrozza © Cartoon Network (1) Formidabilele Magisabii (VIDEO) Formidabilele Magisabii (VIDEO) Kyle Carrozza    Cartoon Network 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here