Formidabilul Mike și simpaticii săi “prieteni” provoacă hohote de râs la Boomerang

De astăzi, 16 septembrie, în fiecare zi, de la 17:45

Postul tv, partener al programului „Copii și căței”, o inițiativă a Asociației Red Panda

Mike este un cățel rafinat (rasa pug), cu gusturi sofisticate, care tânjește la o viață liniștită: să citească ziarul, să bea o ceașcă de ceai și să-i capteze atenția lui Iris, cățelușa elegantă a vecinilor. Dar se pare că planurile sale sunt departe de îndeplinire! O mulțime de alte creaturi (simpatice, de altfel) au obiceiul de a-și face apariția în cele mai nepotrivite momente – ratonii Freddy și Mercury – pisicuța Fluffy sau țestoasele Athos, Portos și Aramis – atrăgându-l pe bietul Mike într-o mulțime de situații limită. În fugă pe scări sau agățați de candelabru – nu există niciun moment plictisitor în casa lui Mike. În plus, nici flirtul nu este tocmai ușor când trebuie să păzești și să protejezi casa de tot felul de pericole care mai de care mai amenințător de amuzante.

„Serialul Formidabilul Mike, ce va debuta luni, la Boomerang, stârnește hohote de râs prin ineditul situațiilor prin care trec personajele în fiecare episod în parte. Dar faptul că Mike, personajul principal, este extrem de preocupat de starea de bine din casă, dar și de grija pe care o poartă tuturor, ne-a determinat să devenim colaboratori ai programului educațional «Copii și Căței». Ne-am propus să-i susținem în demersul lor de a-i face pe copii să înțeleagă că fiecare dintre noi are puterea de a schimba în bine lumea în care trăim. Nu contează dacă ai cinci, șase sau 99 de ani, de măreția sau de simplitatea gestului tău, cum ar fi de exemplu mângâiatul unui cățel abandonat, cu toții ar trebui să ne luăm angajamentul de a construi viitorul cu respect, toleranță și compasiune”, a declarat Laura Dumitrescu, Senior Marketing & PR Coordinator Turner Broadcasting System România.

O serie de filmulețe educative cu tema programului „Copii și căței” vor fi difuzate pe canalul de YouTube Boomerang România. Fiecare episod în parte va aborda într-un mod prietenos, adaptat copiilor, răspunsuri la întrebări legate de modul în care se pot adopta cățeii, de ce îi iubim, cum să ne comportăm în preajma celor pe care nu îi cunoștem și multe altele.

Delia Pîrvu, coordonator program: „Suntem încântați de colaborarea cu Boomerang. Până acum, programul «Copii și Căței» a fost oferit doar în școli, unde noi desfășurăm fizic atelierele pentru copii. Acum, prin aceasta colaborare în mediul online, se crează oportunitatea ca programul să ajungă într-un timp scurt la un număr mare de beneficiari. Formidabilul Mike, eroul care a prilejuit aceasta asociere, este un personaj minunat și cu siguranță va deveni o sursă de inspirație pentru copii.”

Programul educațional „Copii și Căței” este o inițiativă a Asociației Red Panda, având ca obiectiv principal dezvoltarea armonioasă și responsabilă a copiilor prin promovarea relației cu animalele și natura. Mai multe detalii pe www.red-panda.ro.

Boomerang, alături de Cartoon Network, este unul dintre cele două canale reprezentative ale Turner Broadcasting System. Boomerang se adresează copiilor între 4 şi 7 ani şi familiilor acestora. Canalul a câştigat încrederea telespectatorilor săi printr-un divertisment distractiv şi cu mult umor, celebrând personaje clasice şi renumite, cum ar fi: „Scooby-Doo”, „Tom și Jerry” şi „Garfield”. Boomerang îi face pe părinți nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii îi încântă cu seriale amuzante precum “Looney Tunes”, “Inspector Gadget”, “Mr Bean”, “Grizzy şi Lemmingii”, “Dorothy şi vrăjitorul din Oz”, “Miss Moon” şi primul serial original Boomerang – „The HAPPOS Family”.