FrameBreed Animation Studio cu SpongeBob 4D, printre nominalizati la Visual Effects Society

FrameBreed

The Visual Effect Society, formata din specialisti in efecte vizuale, a anuntat nominalizarile de anul acesta pentru premiile pe care le vor acorda pentru filme, productii tv, animatii, reclame si jocuri video. SpongeBob 4D realizat de FrameBreed Animation Studio din Capitala este nominalizat la premiile VES.

„VES – Visual Effects Society este o comunitate formata din cei mai prolifici oameni din industria animatiei si efectelor speciale din jurul globului. Premiile si nominalizarile anuale acordate de VES sunt un omagiu important pentru echipele implicate in aceste proiecte, reflectand standardul de calitate si talentul oamenilor care le formeaza”, a declarat Andrei Brovcenco de la FrameBreed.

Acesta a adaugat ca nominalizarea proiectului SpongeBob SquarePants 4D Attraction: The Great Jelly Rescue la VES este un pas important pentru FrameBreed.

„Prezenta noastra pe o lista atit de restrinsa ne ofera o expunere importanta atit a proiectului in sine cit si a serviciilor pe care le facem posibile in Romania.

Pentru SpongeBob SquarePants 4D Attraction: The Great Jelly Rescue, studioul nostru a fost responsabil de concept, modelare, animatie, VFX, si tot ce tine de vizual pana la livrare. Desigur, in cazul acestui gen de proiect, este vorba si de o colaborare intre mai multe companii. De aceasta data, am avut placerea de a lucra cu Super 78, Nickelodeon si SimEx-Iwerks”, a afirmat Andrei.

„Urmatorii nostri pasi sunt extinderea echipei si o lupta intensa pentru a aduce proiecte in tara. Consider ca Romania este o zona favorabila pentru animatie si VFX deoarece exista oameni talentati si avem puncte forte care pot scoate semnificativ in evidenta propunerile noastre pentru urmatoarele pitch-uri. Sunt si multe provocari, dar hei, cred ca suntem departe de a fi la inceput. Momentan lucram la reclame tv si online. In paralel dezvoltam proiecte de scurtmetraj si lungmetraj pentru care speram sa obtinem bugete de productie in viitor”, a declarat Andrei Brovcenco pentru animationmagazine.eu.

Lista completa cu nominalizarile VES 2014 este aici.