Acasă Stiri Frozen 2/ Regatul de gheaţă 2

Frozen 2/ Regatul de gheaţă 2

563
0

Frozen Fever Frozen 2/ Regatul de gheaţă 2 Frozen 2/ Regatul de gheaţă 2 Frozen FeverFrozen/ Regatul de gheaţă, produsă de studiourile Disney, va avea o continuare, a anunţat actriţa Idina Menzel, care a asigurat în acest film vocea personajului principal, Elsa – Regina Zăpezii.

Continuarea poveştii din Regatul de gheaţă nu a fost confirmată de studiourile Disney, dar actriţa de pe Broadway Idina Menzel a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei britanice The Telegraph, că se lucrează la un nou film de animaţie.

Totodată, actriţa a spus că este în lucru şi o piesă de teatru dedicată universului din „Regatul de gheaţă”.

Idina Menzel nu va juca rolul Elsa – Regina Zăpezii în piesa de teatru. Actriţa speră însă ca va fi din nou Regina Zăpezii în continuarea filmului de animaţie.

Frozen a avut premiera în noiembrie 2013 şi este unul dintre cele mai de succes filme de animaţie din toate timpurile, cu încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Pelicula a obţinut două premii Oscar, pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie şi pentru cel mai bun cântec, „Let it go”, interpretat de Idina Menzel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here