Acasă Stiri „Gardienii galaxiei” revine pe primul loc în box office-ul nord-american

„Gardienii galaxiei” revine pe primul loc în box office-ul nord-american

149
0

Gardienii Galaxiei "Gardienii galaxiei" revine pe primul loc în box office-ul nord-american „Gardienii galaxiei” revine pe primul loc în box office-ul nord-american guardians of the galaxy trailer nou

Lungmetrajul SF „Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy” revine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vânzări de bilete din această vară.

Acest lungmetraj SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul „Gardienii galaxiei”, regizat de James Gunn şi distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures, a obţinut încasări de 17,63 de milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane, revenind de pe poziţia a doua pe locul întâi.

Pe locul al doilea în box office a coborât pelicula „Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles”, aflată anterior, două săptămâni la rând, în vârful ierarhiei. Filmul regizat de Jonathan Liebesman a avut încasări de 16,8 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Readucându-le la viaţă într-un film live-action pe îndrăgitele ţestoase, personaje extrem de populare în anii ’80, producătorul Michael Bay şi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinţaţi de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul „Teenage Mutant Ninja Turtles” să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, în urmă cu trei săptămâni. Reuşita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film – dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de „ţestoase ninja” a rămas vandabil până în zilele noastre.

Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuţie pe actriţa Megan Fox şi prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo şi Michelangelo. Graţie acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunţat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.

Filmul „Sin City: Am ucis pentru Ea” s-a clasat, în primul weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane, pe poziţia a opta, cu încasări de 6,47 de milioane de dolari. Pelicula este continuarea filmului „Sin City” din 2005, regia fiind semnată de Robert Rodriguez şi Frank Miller. Din distribuţie fac parte actori de renume care au decis să îşi reia rolurile jucate în filmul original – Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson şi Jamie King – şi nou veniţii în această franciză, actorii Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Ray Liotta, Dennis Haysbert, Jeremy Piven, Christopher Meloni şi Eva Green.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here