Acasă Stiri George Lucas va produce un serial animat de comedie inspirat din „Razboiul...

George Lucas va produce un serial animat de comedie inspirat din „Razboiul stelelor”

112
0

Compania Lucasfilm Animation, detinuta de George Lucas, creatorul filmelor din seria „Razboiul stelelor”, a anuntat, luni, ca va produce un serial animat de comedie inspirat din personajele acestei francize.

Noul proiect va beneficia de sprijinul cineaştilor Seth Green si Matthew Senreich si va prezenta cu un umor ireverentios aventurile eroilor intergalactici din franciza „Razboiul stelelor”. De altfel, Green si Senreich au colaborat deja in trecut la „Robot Chicken”, o parodie inspirata de această franciza. Scenariul noului serial animat va fi scris de Brendan Hay.

In prezent, Cartoon Network difuzeaza al doilea sezon dintr-o versiune animata a seriei cinematografice de succes „Razboiul Stelelor”. In SUA, unde a avut premiera pe 3 octombrie 2008, serialul a obtinut audienţe record, fiind cea mai urmarita premiera de serial din istoria postului Cartoon Network. Produs de Lucasfilm Animation, „Star Wars: Clone Wars” poarta publicul in noi aventuri din Razboiul Stelelor, intr-un stil de animatie inedit.

Cele sase lungmetraje din franciza „Razboiul stelelor” au generat incasari totale de peste 4,3 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here