Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei 3D – Trailer extins

Gardienii Galaxiei

A aparut un trailer nou pentru productia Marvel Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei 3D. Va reamintesc ca trei romani de la The Moving Picture Company Londra (MPC), una dintre cele mai mari companii de visual effects din lume, au participat la realizarea productiei Marvel. Este vorba despre Alexandru Popescu (lead environments), Lucian Boicu (compositor) si Raul Joshua Teleki (tech anim – animatie tehnica, simulari de piele, cloth, etc).

Premiera in Romania: 1 august 2014

Studiourile Marvel lanseaza o echipa noua, Gardienii Galaxiei! Aceasta largeste universul Marvel pina in adincurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeste tinta unei periculoase urmariri dupa ce fura un glob cu puteri misterioase. Incercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninta soarta intregului univers, il face pe Peter sa formeze o echipa cu invincibilul Drax Distrugatorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu forma de copac, si cu ratonul Rocket. Dar cind Peter descopera adevarata putere a globului si posibila amenintare pe care acesta o reprezinta la adresa galaxiei este clar ca urmeaza o lupta pe viata si pe moarte pentru a salva lumea asa cum o stim.

Actiunea din Gardienii Galaxiei se desfasoara in acelasi univers cu seriile Iron Man, Thor, Captain America si The Avengers.
Fiti cu ochii in patru, fiindca filmul pregateste terenul pentru The Avengers: Age of Ultron (2015)!