Hotel Transylvania se pregateste sa doboare un record la incasari

Cu incasari de 11 milioane de dolari pentru vinerea premierii si o estimare de 40 de milioane de dolari pentru intreg sfarsitul de saptamana, comedia animatata care ii are in distributie pe Adam Sandler, Kevin James si Selena Gomez a primit numai reactii pozitive din partea criticilor, dar si a spectatorilor care l-au vazut.

Productia care a avut un buget de 85 de milioane ar putea dobori un record in materie de incasari, cu cel mai bun week-end de deschidere din luna septembrie, urmand sa depaseasca cifra realizata de Sweet Home Alabama (2002), 35.6 milioane de dolari.

In Hotel Transylvania, Dracula este conducatorul unui hotel de cinci stele in care monstrii se pot relaxa si pot fi ei insisi fara a fi deranjati de prezenta vreunei fiintei umane. Printre creaturile invitate sa isi petreaca vremea la hotel si sa scape de tortele aprinse, usturoi sau gloante sunt Frankenstein, omul invizibil Griffin, varcolacul Wayne cu sotia sa, Wanda si Murray, mumia. Hotel Transylvania se va lansa in Romania pe 19 octombrie 2012.

Vocile româneşti ale filmului sunt deja anunţate de distribuitorul animaţiei, InterComFilm Distribution: Claudiu Bleonţ este Dracula, un lider indiscutabil al monştrilor, dar şi un excelent manager pentru extravagantul său hotel de cinci stele, Cătălina Mustaţă este Eunice, iubita soţie a lui Frankenstein, Gabriel Spahiu este vârcolacul Wayne – care abia aşteaptă să petreacă o mică vacanţă la Hotel Transylvania, iar Coca Bloos va da voce unui personaj bizar (de fapt nimic nu poate fi suficient de ciudat în lumea lui Dracula): un cap tăiat, care va sta în compania fiicei lui Dracula, Mavis. Actriţa de teatru Anca Sigartău completează distribuţia de voci a versiunii româneşti.