În viitoarele filme Star Wars vom avea „senzaţia că este totul nou”

disney star warsLawrence Kasdan , unul dintre scenariştii viitoarelor filme Star Wars a vorbit despre noua abordare a francizei.

Într-un interviu acordat LA Times, Lawrence Kasdan – cel care a lucrat şi la Empire Strikes Back şi Return of the Jedi şi va colabora acum la unul dintre spin-off-urile anunţate săptămâna trecută de către cei de la Disney a dezvăluit care va fi noua abordare a francizei.

„Există lucruri care ar putea bucura publicul în această continuare a seriei şi pe care acesta şi le-a dorit; tocmai asta vrem să le oferim, dar, în acelaşi timp, vrem să aibă senzaţia că este totul nou”, a menţionat Kasdan.

Scenaristul nu a confirmat dacă primul dintre seria de spin-off-uri îl vor avea în centru pe Boba Fett sau tânărul Han Solo, însă a dezvăluit că tocmai George Lucas a fost cel care l-a rugat să revină în universul Star Wars pentru continuări. „Cred că toată lumea este curioasă în ce direcţie se va îndrepta franciza. A beneficiat de diferite abordări pe parcursul a 30 de ani. Cu JJ [Abrams] la cârmă, vom avea parte de ceva cu totul deosebit”, a mai spus Kasdan.