Interviu cu Corina Constantin, marketing & communication manager The Walt Disney Company pentru Romania si Bulgaria

Daniel Todoran-Rares: De cind sunteti reprezentantul companiei Disney pentru Romania si Bulgaria?

Corina Constantin: Reprezint compania Walt Disney de 2 ani.

Daniel Todoran-Rares: Cum ati ajuns la Disney?

Corina Constantin: Am organizat impreuna cu echipa Disney din Polonia prima intalnire dintre personajele Mickey, Goofy, Donald si Pluto si copiii din Bucuresti in anul 2008. Acesta a fost primul mare succes Disney in Romania si am continuat colaborarea cu proiecte mai mici, urmand ca din 2010 sa avem o colaborare permanenta.

Bucuria mea cea mai mare este ca de atunci in fiecare an am putut aduce pentru copiii din Romania atat personajele Disney atat de celebre cat si multe alte suprize Disney.

Daniel Todoran-Rares: Coordonati activitatea de promovare pentru tot ce inseamna produs Disney?

Corina Constantin: Da.

Daniel Todoran-Rares: Cum colaborati cu Forum Film (distribuitorul Disney pt cinema), Pro Video (distribuitorul oficial pentru DVD-urile Disney) si Egmont (pt revistele si cartile Disney)?

Corina Constantin: Toate actiunile de promovare Disney promoveaza franciza in sine, de exemplu turneul national Cars a promovat atat filmul CARS 2, jocul video, cat si revista, cartile, jucariile si mai tarziu DVD-urile. Astfel de actiuni pregatim si anul acesta pentru promovarea francizei si a filmului Spiderman cu premiera in data de 13 iulie, a filmului Brave/ Neinfricata din 17 august si promovarea franciziei si a filmului Tinkerbelle-Secretul aripilor din septembrie.

Daniel Todoran-Rares: Ce inseamna aceasta zona (Romania, Moldova si Bulgaria) pt Disney? Cine reprezinta Republica Moldova la Disney?

Corina Constantin: Romania si Bulgaria sunt zone unde avem Disney Channel si Disney Junior din acest an, de la 1 Martie. Speram ca si in Moldova vom fi prezenti cat de curand.