Intors pe dos (VIDEO dublat in romana)

Inside-Out-PosterPixar, renumitul studio care a revolutionat industria animatiei, revine cu un film nou – Inside Out/ intors pe dos, care va avea premiera in salile de cinema din Romania pe 19 iunie.

Din 2013 pina in prezent, Pixar trece printr-o perioada grea: disponibilizari, au inchis studioul din Canada, au anulat lansarile in 2014…

La inceputul anului 2013, George Michael Aleco-Sima – romanul care a lucrat la compania lui George Lucas, Industrial Light & Magic si la sucursala Disney – Image Movers Digital, a spus ca Disney poate distruge Pixar-ul. “Disney le forteaza mina sa faca 2 filme pe an… Din pacate, filmul John Carter of Mars care a fost regizat de un om de la Pixar, a fost un esec financiar. Daca Pixar-ul are trei esecuri consecutive la box office si nu face bani pentru corporatie, risca ca Disney sa-i inchida”, a precizat romanul din industria animatiei americane pentru animationmagazine.eu.

Actorii Valentin Teodosiu si Diana Cavallioti si dansatorul si vedeta de televiziune Wilmark si-au imprumutat vocile pentru procuctia Disney Pixar Intors pe dos.

Noua animatie este o calatorie inedita in mintea umana. Este povestea unei fetite care este obligata sa paraseasca locurile natale atunci cind tatal ei i se ofera un job in alt oras.

Intors pe dos este regizata de cistigatorul premiului Oscar Pete Docter (Monsters, Inc., Up), fiind produsa de Jonas Rivera (Up) si coregizata de Ronnie Del Carmen (Up). Coloana sonora a filmului este compusa de Michael Giacchino (The Incredibles, Ratatouille, Up).