Intr-o animatie britanica semnata si de un animator roman stabilit la Londra, o tinara isi ajuta partenerul sa-si ia zborul din pat. Organul lui genital se face elice de elicopter :) (VIDEO)

In urma cu un an vorbeam despre Remus Buznea – un tinar roman din Marea Britanie care a realizat un scurtmetraj de animatie despre viata amoroasa a studentiilor din University for the Creative Arts – Dateless. Animatia sa a reusit sa atraga atentia tuturor din domeniul animatiei. Bloguri importante de animatie, precum cartoonbrew.com, au mentionat debutul sau in lumea animatiei.

Acum a revenit in atentia industriei de animatie cu alte creatii interesante. In DickCopter exploreaza viata sexuala a tinerilor, dar cu mult umor 🙂

In luna iunie a absolvit University for the Creative Arts in Farnham, UK.

„Acum ma pregatesc sa ma mut in Londra (Putney mai exact). Impreuna cu partenera mea, Kyriaki Kyriakou, cistigatoarea concursului NewD cu animatia DickCopter, incepem un internship la studioul Beakus.

Breakin Two este pentru competitia de stinguri la E4 – post de tv din UK. Finalistii vor fi anuntati pe 18 septembrie”, precizeaza Remus Buznea pentru proanimatie.ro.

„Intre timp vara asta am lucrat si la un scurtmetraj regizat de o studenta din Las Vegas. Noi ne-am ocupat de partea cu animatia (animation directors), scenariul a fost conceput de doua fete de 8 si 9 ani. A fost prezentat in cadrul Las Vegas Film Festival. Animatia a fost realizata in 3 saptamani”

Update: Animatia Dateless a fost acceptata in cadrul Festivalului International de Film Comedy Cluj.