JimJam – recomandari pentru luna aprilie 2013

Bob Constructorul – Scrambler in ajutorBob Constructorul – Scrambler in ajutor

Sambata, 6 aprilie, de la orele 11:00 si 18:00

Bob si echipa sa trebuie sa construiasca o sala de concerte pentru o sarbatoare foarte importanta.

Dar peste noapte in Sunflower Valley a nins foarte mult si toata lumea a ramas blocata. Pentru ca Scoop nu poate debloca drumurile, Bob va trebui sa anuleze petrecerea. Oare daca toti membrii echipei vor fi uniti, vor reusi sa construiasca sala de concerte? Cu siguranta, vor reusi!

Lumea lui Eric CarleLumea lui Eric Carle (Eu vad un cantecel; Tati, da-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flamanda; Greierasul cel foarte tacut)

Duminica, 7 aprilie si sambata, 13 aprilie, de la orele 11:00 si 18:00

Cinci dintre cele mai populare si mai iubite povestiri ale lui Eric Carle prind viata, cu ajutorul animatiei, a culorilor si a muzicii placute, care ii vor purta pe copii intr-o calatorie magica.

Cele cinci povestiri sunt: Eu vad un cantecel; Tati, da-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flamanda; Greierasul cel foarte tacut.

Pingu – Familia merge la nuntaPingu – Familia merge la nunta

Duminica, 14 aprilie si sambata, 20 aprilie, de la orele 11:00 si 18:00

Este o zi importanta pentru Pingu si familia sa! Ei au primit o invitatie la nunta unui verisor si i-au cumparat acestuia un cadou de nunta extravagant: un aspirator cu telecomanda. Pingu si sora sa, Pinga, se hotarasc sa testeze aspiratorul dar nu prea reusesc.

Astfel, cei doi provoaca un adevarat haos printre invitatii de la nunta. Cine va salva oare ziua si va face ca nunta sa continue?

Iarna prin salciiIarna prin salcii

Duminica, 21 aprilie si sambata, 27 aprilie, de la orele 11:00 si 18:00

Fiti alaturi de personajele acestei povesti, care trebuie sa indure o iarna foarte friguroasa.

Mole se aventureaza afara si se pierde, in timp ce Tod este dus inapoi la inchisoare, dar reuseste din nou sa scape. El se intoarce acasa, dar isi gaseste locuinta inundata si apoi aceasta arde din temelii. In timp ce se gandea la pierderea sa, Toad primeste o scrisoare misterioasa de la Rat. Se va schimba oare norocul lui Toad? Si oare Mole se va intoarce acasa cu bine?

-3Vantul prin salcii

Duminica, 28 aprilie si sambata, 4 mai, de la orele 11:00 si 18:00

Mole si Rat se afla la un picnic pe malul raului. Rat arata catre Padurea Salbatica, spunand ca niciun locuitor de pe malul lacului nu ar vrea sa locuiasca acolo.

A doua zi, Mole se aventureaza singur in Padurea Salbatica, care este si mai infricosatoare decat si-a imaginat. Va reusi oare sa gaseasca drumul inapoi spre casa?

Toad este condamnat la 20 de ani de inchisoare dar, printr-o deghizare vicleana, reuseste sa scape. Va ajunge oare Toad in siguranta inapoi la prietenii sai?