JimJam – recomandari pentru luna martie

Vremea povestilor - Bob pe santier: TrenuriVremea povestilor – Bob pe santier: Trenuri

In 2 martie, de la orele 11:00 si 18:00

In acest episod, domnul Bentley va avea o mare surpriza atunci cand Bob ii va construi un set de trenulete. Tot el va ajuta apoi o familie de veverite sa isi gaseasca o casuta intr-un copac!

Cu ajutorul laptopului si al prietenului sau, micutul camion rosu, Bob ne arata cum se intampla toate acestea in lumea reala!

 

Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporulAngelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporul

In 3 si 9 martie, de la orele 11:00 si 18:00

Domnisoara Lily are o veste interesanta. Domnul Operatski a ivitat clasa acesteia sa participe la festivalul de dans din Dacovia si astfel, cu totii vor trebui sa se imbarce la bordul celei mai mari nave din lumea soriceilor.

Acolo, Angelina si Alice il vor cunoaste pe Yuri, nepotul frumusel al domnisoarei Lily. Yuri, un fost dansator, este acum operatorul de radio al navei. Capitanul o invita pe domnisoara Lily la banchet iar Yuri comploteaza cu aceasta sa nu cumva sa ii spuna capitanului ca el este nepotul ei, fiindca doreste sa ii castige de unul singur respectul.

Nava se loveste de un iceberg si este posibil ca aceasta sa ramana blocata pe mare timp de mai multe zile. Domnisoara Lily este devastata ca nu va mai putea ajunge la festivalul de dans din Dacovia. Angelina, insa, ii indruma clasa sa puna in scena reprezentatia pentru festival, asa incat pasagerii sa mai uite de necazuri. Yuri va aparea si el in spectacol alaturi de alti marinari si… se va intampla ceva de-a dreptul miraculos!

Vremea povestilor: Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei

Vremea povestilor: Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei

In 10 si 16 martie, de la orele 11:00 si 18:00

In Tara soriceilor se intampla multe lucruri interesante! Soriceii trebuie sa organizeze o scena de balet pentru Regina Seraphina si pentru familia sa la Palatul Roial.

Regina insista ca doua dintre fiicele sale, printesa Valentina si printesa Sophia sa primeasca si ele roluri in aceasta piesa. Angelina alege piesa Frumoasa din padurea adormita si se decide sa le dea printeselor doua roluri importante.

Intre timp, sotul Reginei, Ducele branzeturilor, ii povesteste lui Henry despre fantoma palatului, lordul Stilton. Aventurosul Henry se hotareste sa coboare in temnitele palatului pentru a da de ea.

Soriceii si printesele se satura in curand de modul autoritar cu care Angelina dirijeaza totul si se porneste o adevarata harababura. Baletul este cat pe ce sa fie anulat dar, in ultima clipa, Angelina ii convinge pe toti sa joace piesa si spectacolul devine unul cu adevarat mirific. Dar, pe buzele tuturor se citeste o intrebare: unde este Henry?

 

Vremea povestilor: Bob Constructorul: In goana spre linia de sosireVremea povestilor: Bob Constructorul: In goana spre linia de sosire

In 17 si 23 martie, de la orele 11:00 si 18:00

Bob si echipa sa construiesc un stadion pentru primul turneu care se va juca in Sunflower Valley. Intrucat are foarte mult de lucru, Bob apeleaza la ajutoare.

Astfel, Gripper si Grabber – o macara si un excavator, care sunt cei mai buni prieteni si lucreaza impreuna, sosesc in Sunflower Valley.

Gripper si Grabber se hotarasc ca pentru inceput sa cerceteze imprejurimile din Sunflower Valley. Cei doi se pierd pe drum si chiar se vor separa. Dar o catastrofa ii va aduce din nou impreuna si astfel ei isi dau seama cat de mult au nevoie unul de celalalt dar si de intreaga echipa a lui Bob.

Intre timp, Wendy se antreneaza pentru heptatlon cu ajutorul lui Scrambler!

 

Vremea povestilor: Bob constructorul: Construit pentru Vestul Salbatic

Vremea povestilor: Bob constructorul: Construit pentru Vestul Salbatic

In 24 si 30 martie, de la orele 11:00 si 18:00

 

Nu pierdeti echipa lui Bob, care se indreapta spre Vestul Salbatic pentru o minunata vacanta in stil cowboy.

Toata lumea este entuziasmata, mai ales ca Rio Rogers, gazda lor din Vestul Salbatic, spune povesti captivante despre legendele orasului Cactus Creek.

Muck ii venereaza povestile lui Rio si este hotarat sa arate ca si el poate lua parte la constructiile din Vestul Salbatic. Dar in ciuda eforturilor sale, acesta distruge tot orasul!

Vor reusi Bob si echipa sa sa salveze orasul, in cele din urma?

 

Bob Constructorul – Scrambler in ajutorBob Constructorul – Scrambler in ajutor

In 31 martie, de la orele 11:00 si 18:00

 

Bob si echipa sa construiesc o sala de concerte pentru o sarbatoare foarte importanta a sezonului rece.

Peste noapte ninge foarte mult si Sunflower Valley devine un oras impracticabil. Robert, Dot, Scoop si Rvee sunt blocati in munti iar Scrambler ramane blocat in curtea lui Bob. Daca Scoop nu va reusi sa deblocheze drumurile, Bob va trebui sa anuleze petrecerea.

Cat timp echipa reuseste sa ramana unita, vor putea construi sala de concerte, chiar daca vremea nu le este deloc prielnica!