Acasă Stiri La Megamax coduri secrete şi misiuni extraordinare

La Megamax coduri secrete şi misiuni extraordinare

1164
0
|
|

Linkeri La Megamax coduri secrete şi misiuni extraordinare La Megamax coduri secrete şi misiuni extraordinare image26 1024x576Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi va transmite o nouă premieră din 22 mai de la ora 17:30. Cele 26 de episoade ale noului serial Linkeri, coduri secrete, vor fi difuzate zilnic.

În lumea virtuală aproape totul este posibil! Cei cinci competitori, pasionaţi de calculatoare îşi dau seama că vor putea învinge şi descifra codul secret, doar dacă sunt împreună.Linkeri La Megamax coduri secrete şi misiuni extraordinare La Megamax coduri secrete şi misiuni extraordinare image25 1024x576

Cum se vor descurca eroii în această misiune extraordinară?
Megamax vă va dezvălui misterul din 22 mai!

Linkeri, coduri secrete
Cinci eroi care s-au cunoscut pe o reţea de socializare, dar nu s-au întâlnit până când Cassiel, designerul de jocuri şi geniu în calculatoare nu i-a invitat la cabana sa de pe munte. Însă la sosire, Cassiel nu e de găsit nicăieri – a fost luat prizonier în propriul joc! Pentru a-l elibera pe Cassiel, eroii noştri trebuie să participe şi ei la joc şi să descifreze toate „codurile secrete”. În curând e clar că mica vacanţă este de fapt o misiune extraordinară în lumea virtuală a lui Cassiel.

Despre Megamax
Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here