La Minimax, serialul „Eu şi Mia” a ajuns la sezonul trei!

Minimax difuzează premiera celui de-al treilea sezon al serialului extrem de îndrăgit de copii şi adolescenţi, „Eu şi Mia”, începând de joi, 23 martie de la ora 19:30.

Serialul se desfăşoară pe două planuri: animaţie şi acţiune live, iar Mia oscilează între aceste două lumi, făcându-şi prieteni şi salvând lumea şi ţinuturile fermecate, pe parcursul a 26 episoade de câte 26 de minute.

În primul sezon, eroina noastră Mia, orfană fiind, ajunge la Şcoala cu internat din Florenţa, urmând ultima dorinţă a părinţilor săi care au pierit într-un accident. Tatăl Miei a fost un designer de jocuri de succes, dar din păcate, nu a mai apucat să termine cea mai mare lucrare a sa, jocul Centopia pe care îl concepuse special pentru fiica sa şi i l-a lăsat ei drept moştenire.

În al doilea sezon, povestea fantastică devine realitate pentru Mia. Ea trebuie să găsească în sine puterea de a salva specia unicornilor şi chiar lumea întreagă. Săritoare şi bună la suflet, Mia face tot ce-i stă în putere pentru a strânge bani ca să salveze ferma bunicului său Renzo, când află că aceasta e în pericol.

În al treilea sezon, Mia este entuziasmată: anul acesta, bunicul Renzo i-a pregătit un cadou de aniversare special! Mia va petrece vacanța de vară la o fermă de cai de rasa Haflinger din Munții Dolomiți. Să călărească și să aibă grijă de cai împreună cu alți adolescenți, și toate astea în cel mai frumos loc imaginabil. Ce poate fi mai incitant? Așa că, atunci când Renzo o lasă pe Mia la stația de funicular de unde va ajunge sus, la fermă, Mia își imaginează cea mai frumoasă vară din viața ei.

Fiecare nou episod aduce o nouă aventură plină de mister în care isteaţa Mia şi prietenii ei devotaţi reuşesc să facă faţă provocărilor, atât celor din Centopia cât şi celor din viaţa reală.