La multi ani, Disney Channel Romania! Canalul tv aniverseaza 3 ani

De 3 ani consecutiv, Disney Channel se situeaza pe prima pozitie in topul canalelor pentru copii, punind accentul pe seriale live action.

De la lansarea in septembrie 2009, Disney Channel si-a mentinut permanent pozitia fruntasa in randul canalelor pentru copii in toate casele din Romania, si in plus, si-a dovedit succesul in randul familiilor, situandu-se intre primele 10 cele mai mari canale din Romania in rindul telespectatorilor (persoane cu virsta de peste 4 ani).

Un nou continut fascinant si sezoane nou-noute din serialele favorite ale publicului vor avea premiera in aceasta iarna, printre care:

Ciudateni
Acest nou serial de comedie ii urmareste pe gemenii Dipper si Mabel Pines trimisi sa isi petreaca vara cu excentricul lor unchi Stan (cunoscut si ca Marele Unchi Stan) intr-un oras indepartat din Nord-Vest unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Ciudateni se difuzeaza in fiecare weekend la Disney Channel de la ora 10:00.

Bobocii Isteti
In sezonul doi al acestei comedii, Bobocii Isteti, Chyna (China Anne McClain) si cele doua prietene ale ei, Olive Doyle si Fletcher Quimby, un geniu artistic, incep acum sa imbratiseze orice oportunitate care le iese in cale, dupa ce au avut sansa unei experiente unice de liceu. Bobocii calatoresc in Australia la o conventie a copiilor minune si descopera ca au fost implicati intr-o vanatoare de comori de proportii prin San Francisco. Dar printre toate aceste emotii, viata la scoala continua sa prezinte provocari pentru Chyna si ceilalti Boboci. Sezonul doi din Bobocii Isteti va fi transmis in fiecare sambata la ora 10.30 in luna noiembrie.

Senzationalul Om Paianjen
Acest serial de desene animate de aventuri si actiune il prezinta pe adolescentul Peter Parker care jongleaza cu provocarile liceului si provocarile extraordinare derivate din faptul ca este un Super Erou. Nick Fury il invita pe Parker sa se antreneze cu organizatia sa, S.H.I.E.L.D., unde alter-ego-ul lui Peter, Spider-Man, face echipa cu alti patru Super Eroi adolescenti – Nova, White Tiger, Power Man si Iron Fist – in cea mai mare actiune si aventura pentru a deveni cei mai mari Super Eroi. Episoade in premiera din Senzationalul Om Paianjen pe Disney Channel vor fi transmise in fiecare duminica la ora 9:00am.

Ce viata minunata pe punte
Disney Channel pregateste premiera celui de-al treilea sezon al serialului Ce viata minunata pe punte, sambata 29 decembrie, la ora 09:00. In acest serial energic de comedie, gemenii Zack si Cody Martin impreuna cu mostenitoarea rasfatata, London Tipton si prietena si colega lor, Bailey, urca la bordul elegantului vas de croaziera SS Tipton, al carui proprietar este tatal lui London. Ei pornesc intr-o croaziera in jurul lumii, alaturi de numerosi turisti si studenti care urmeaza cursurile Liceului Sapte Mari.

Conform comunicatului de presa difuzat de PR-ul televiziunii, Disney Channel s-a clasat permanent pe prima pozitie in topul preferintelor pentru canalele dedicate copiilor din Romania, in rindul copiilor cu varste intre 4-14 ani in casele din mediul urban si pe prima pozitie in rindul canalelor pentru copii in toate casele cu televizor pentru toate segmentele demografice cheie.

Disney Channel a devenit o destinatie cheie pentru adulti si copii deopotriva, situandu-se intre primele 10 canale in randul adultilor (varsta intre 18-49 ani) si femeilor (varsta intre 18-49 ani).