Lego NINJAGO – Cel mai mare eveniment de constructie LEGO al anului

Adu-ți copilul la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO NINJAGO!

Faci parte din Clubul Părinților care nu merg desculți în casă? Ai un copil pasionat de LEGO? Adu-l la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO NINJAGO.

Pe 13, 14 și 15 octombrie, Sun Plaza devine cartierul general LEGO NINJAGO. Vor fi premii la fiecare oră și toți participanții vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite cu o minifigurină NINJA.

LEGO Event

Cu un pic de antrenament și multă ambiție, orice copil poate fi un adevărat maestru NINJA. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă este să treacă de cele cinci misiuni. Iată ce presupun acestea:

MISIUNEA 1 : Construcția contratimp
Copiii își vor putea construi singuri propriile reptile. Și, cum distracția e și mai mare atunci când există o competiție, doar primii trei constructori vor putea avansa la următoarea misiune!
MISIUNEA 2 : Demonstrează-ți îndemânarea!
De această dată, misiunea este pentru doi jucători. Aceștia trebuie „să zboare” prin „jungla orașului” fără să atingă obstacolele de pe traseu.
MISIUNEA 3 : Dovedește-ți simțurile!
Cei mici trebuie să ghicească ce armă se află în fiecare spațiu. Fără să se uite. Oare câți dintre ei își vor putea da seama cărui personaj îi aparține fiecare armă?
MISIUNEA 4 : Ajută la construcția mozaicului!
Obiectivul acestei misiuni este acela de a completa mozaicul cu ajutorul celor 10 cărămizi. Trebuie, însă, să aibă grijă să le plaseze exact acolo unde este locul fiecăreia.
MISIUNEA 5 : Construiește un vehicul potrivit pentru un NINJA!
Orice ninja are nevoie de un vehicul pe măsură. De aceea, ultima misiune presupune construirea unui supervehicul NINJA. În plus, dacă cei mici își expun construcția în zona special amenajată, participă la tombola specială și pot câștiga seturi LEGO NINJAGO.
Doritorii se pot antrena înaintea evenimentului pe gamehub.legoninjagomovie.com.
Pentru pasionați este important de știut: pe 28 septembrie s-a deschis în Sun Plaza cel mai mare magazin LEGO din România (peste 200mp). Programul detaliat și mai multe detalii despre eveniment găsești pe: website sau pe Facebook.

Sun Plaza
Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezintă cea mai importantă schemă de retail din partea de sud – est a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.
Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

S IMMO AG
Este prima companie de investiții imobiliare din Austria listată la bursă, devenind sinonimă cu experiență vastă, portofoliu echilibrat şi creşterea sustenabilă, încă de la înființarea sa în anul 1987. Compania investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Acţionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale imobiliare din lume (potrivit veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37,000 de angajați (excluzând afiliații) și servește proprietarilor cu active în domeniul real estate, investitorilor și chiriașilor, prin intermediul celor 300 de sedii din toată lumea (excluzând afiliații). CBRE oferă consultanță strategică pentru vânzarea sau închirierea proprietăților, a serviciilor corporate, management-ul proiectelor, proprietăților si a altor facilități, estimări și evaluări, planuri de dezvoltare, precum și cercetare. Pentru mai multe informații, accesați www.cbre.ro.

Despre LEGO Group
LEGO Group este o companie privată, proprietate de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. Bazându-se pe emblematica cărămidă LEGO, The LEGO Group este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jucării. Călăuzită de motto-ul: „Doar cel mai bun este suficient de bun”, compania este angajată să ajute dezvoltarea copiilor și are drept obiectiv să inspire și să dezvolte constructorii de mâine prin joacă și învăţare creativă. Produsele LEGO sunt vândute în întreaga lume și pot fi explorate virtual la www.LEGO.com.

Evenimentele de construcție reprezintă o pârghie pentru realizarea misiunii de a inspira și dezvolta constructorii de mâine. În cadrul evenimentelor, copiii sunt încurajați să construiască creativ, să facă echipă cu alți copii, să-și folosească imaginația și să se mândrească cu creațiile lor.