Luna august are culorile Disney

PRINCESS AMBER, PRINCESS SOFIA, PRINCE JAMES

Disney Channel si Disney Junior au pregatit un set special de programe pentru ca vacanta micutilor telespectatori si a familiilor lor sa fie si mai incarcata de culoare.

Canalul TV dedicat prescolarilor, Disney Junior, da startul unui maraton cu pirati si printese in fiecare sambata de la ora 10:00 cu noi episoade din Jake si Piratii din Tara de Nicaieri si Sofia I. Iar la finalul lunii, micutii sunt intampinati cu cel mai gingas film, Dumbo, micul elefant ce ofera lectii de intelegere si afectiune in familie.

La Disney Channel, se pregatesc noi episoade speciale din serialul indragit de public, O Viata Minunata Pe Punte cu Zack si Cody, pe 3 august, de la 8:30. Urmeaza apoi o intreaga saptamana dedicata actorilor din serialul cu adolescenti supradotati, Boboci Isteti. Iar la final de luna vom asista la un periplu de episoade in care vedete sunt animalele de companie din cele mai populare seriale. In plus, telespectatorii vor afla secrete din culisele serialului Jessie, direct de la protagonistii Disney.