Minimax, în luna mai te invită pe tărâmul animalelor grăitoare

AnimaliaNe putem bucura de desene animate la orice vârstă!

Vă oferim o sugestie de a vedea un nou serial la Minimax. Acest serial este cu adevărat special, frumos și instructiv. Totul începe din biblioteca locală atunci când doi tineri descoperă o uşă magică prin care vor pătrunde într-un ţinut plin de mister, numit Animalia.

Serialul australian de desene animate Animalia a fost produs în anul 2007 şi Minimax va difuza cele 26 de episoade a câte 22 de minute, începând cu 06 mai de la ora 19:30.

Aventura, misterul şi soluţiile salvatoare împreună cu animalele cuvântătoare sunt ingredientele perfecte pentru ca serialul “Animalia” să fie pe placul şi în topul preferinţelor celor mici.

ANIMALIA – premiera: 06 Mai la ora 19:30
Urmăreşte-i pe Zoé şi Alex, doi copii de 11 ani, într-o lume captivantă şi plină de aventuri. Marea aventură a vieţii lor începe atunci când, în urma unor evenimente stranii care se petrec într-o bibliotecă, se trezesc în Animalia, pe tărâmul animalelor grăitoare.

Zoé şi Alex în curând îşi dau seama că ceva nu este în regulă în regatul cândva paşnic. Sosirea lor este strâns legată de evenimentele ciudate care slăbesc tot mai tare această civilizaţie neobişnuită şi inima Animaliei, Miezul.

Eroii noştri şi noii lor prieteni, gorila G’Bubu şi iguana Iggy pun în valoare mintea ascuţită şi creativitatea lor, încercând să găsească o soluţie la toate misterele şi să restabilească ordinea şi armonia în Animalia.

Despre Minimax:
Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor.

Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste care au şi o puternică componentă educaţională.