Acasă Stiri Minimax – recomandari pentru luna noiembrie

Minimax – recomandari pentru luna noiembrie

494
0
||||
||||

In luna noiembrie, Minimax ii invita pe cei mici sa urmareasca povestile captivante si prietenoase ale iepurasului Bing, iar impreuna cu maimutica buclucasa din serialul” Maimu vede, Maimu face” se vor distra urmarindu-i indicatiile in arta imitatiei. Episoadele noi ale serialului” Lego- Prietenele din Heartlake City” vin sa demonstreze cat de importanta este prietenia.

In Maratonul de luni de la Minimax, multe dintre personajele indragite vor fi prezente de dimineata pana la ora 17:00 si in weekend de la ora 9:30 pana la 11:00, Blocul Tematic este dedicat cailor.

 

Maimu vede, Maimu face 02

PREMIERA: 12.11.2015 ora 06:35

Cu eroii adevărați și figurile animate din Parada maimuțelor, poți deveni și tu un mare maestru al imitației. Fiecare episod ne prezintă câte un animal, pentru ca apoi să le imităm, să dansăm cu ele și în final să cântăm împreună în adâncul junglei, în deșert sau la Polul Nord. Nimeni nu poate sta liniștit pe loc, uitându-se la Parada maimuțelor. Imitarea animalelor este nemaipomenit de distractivă. Atenție! Ritmul îi poate antrena și pe adulți!

Lego- Prietenele din Heartlake City Minimax - recomandari pentru luna noiembrie Minimax – recomandari pentru luna noiembrie LEGO Friends EP02 Still008 1024x576

Lego – Prietenele din Heartlake City (cu episoade noi)

PREMIERA: 04.11.2015 ora 19:00

Cât de importantă este prietenia? Noii noștri protagoniști vă vor ghida în Heartlake City, unde puteți intra în casele lor, puteți afla mai multe despre hobby-urile și distracțiile lor preferate. Deși cele cinci prietene au preocupări diferite, ele organizează multe programe comune. Vino cu noi și fii membrul acestei echipe fantastice, petrecându-ți ceva timp în inima orașului Heartlake City.

Bing 1 Minimax - recomandari pentru luna noiembrie Minimax – recomandari pentru luna noiembrie Bing 1 1024x576

Bing 2 Minimax - recomandari pentru luna noiembrie Minimax – recomandari pentru luna noiembrie Bing 2 1024x723

Bing 6 Minimax - recomandari pentru luna noiembrie Minimax – recomandari pentru luna noiembrie Bing 6 1024x576

Bing (cu episoade noi)

PREMIERA: 04.11.2015 ora 06:50

Iepuraşul Bing este un personaj adorabil şi căpos, care întâmpină provocările grădiniţei, cum ar fi îmbrăcarea, luarea micului dejun şi plimbările în parc, într-un stil special şi simpatic, cu un bun simţ al umorului. Iepuraşul Bing ne oferă o poveste voioasă şi prietenoasă, captivantă şi unică. Cu siguranţă va fi preferatul copiilor mici.

MARATON – în fiecare luni

Bloc Tematic: CAII – în weekend între 9:30-11:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here