Minimax – recomandarile lunii august 2016

Popples
PREMIERA: 15.08.2016 la ora 07:30

Saban Brands a recreat adorabilele personaje Popples pentru o nouă generație de copii. Emisiunea este condusă de spritul optimist al PB (Prietenii Popple): Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy și Yikes. Ei sunt întotdeauna dornici să-și ajute vecinii și prietenii, însă deseori eforturile lor se întorc împotriva lor în situații extrem de amuzante de unde trebuie să-și petreacă restul zilei încercând să facă ordine în haosul pe care l-au creat. Din fericire, întotdeauna reușesc să salveze situația în modul lor POP-tastic!

5 Detectivi

5 DETECTIVI – CAZ DUPĂ CAZ
PREMIERA: 10.08.2016 la ora 19:00

Serialul este plin de distracţii şi emoţii. Ca şi părinţii lor, Jo, Max, Dylan, Allie şi căţelul fidel, Timmy, rezolvă o serie de crime misterioase fiind înarmaţi cu creativitate. Aventurile lor sunt pline de acţiune şi nu duc lipsă nici de umor.

Cei cinci prieteni încep vacanţa ca să se relaxeze puţin şi să găsească noi aventuri în timp ce se bucură de mersul cu vaporul, cu cortul şi în excursii. Pe cale, întâlnesc o serie de mistere bizare, inclusiv faptul că lucrurile pur şi simplu dispar. Fiecare membru al echipei are abilităţi speciale pe care le pot testa în rezolvarea acestor evenimente ciudate.

SnoopySnoopy
PREMIERA: 01.08.2016