Ne pregătim gecile și fularele! Cartoon Network a pregătit episoade de iarnă din Craig și Dumbrava!

Luni, 04 octombrie 2021, ora 13:45, Craig și prietenii săi din dumbravă vin cu noi episoade la Cartoon Network. De asemenea, Cartoon Network le-a pregătit copiilor două episoade speciale: Trick or Creek și Vacanța de Iarnă.

Cum școala a început deja și iarna se apropie, Cartoon Network îi pregătește pe cei mici de sezonul friguros și îi înveselește cu noile peripeții ale lui Craig. Însă, nu doar bătaia cu bulgări va fi activitatea favorită în perioada următoare. Fanii serialului vor putea urmări două episoade speciale: „Trick or Creek” și „Vacanța de iarnă”!

Trick or Creek prezintă peripețiile lui Craig într-o seară de Halloween. Acesta vrea să strângă cât mai multe bomboane, însă un spirit neliniștit din dumbravă vrea să îi pună bețe în roate.

Craig se întoarce din lunga vacanță de iarnă și găsește dumbrava pustie și multe pericole în zăpadă. Oare ce va face personajul îndrăgit de cei mici?

Despre serial
„Craig și dumbrava” îi are ca protagoniști pe Craig și prietenii săi, Kelsey și JP. Aventurile lor au loc în misterioasa dumbravă de la marginea orașului – un adevărat paradis al celor mici, plin de fortărețe și curse cu obstacole.

Premiera noilor episoade din serialul „Craig și dumbrava” va avea loc pe 4 octombrie, la ora 13:45. Episoadele vor fi difuzate zilnic, începând cu 4 octomrbie, de la 13:45.