Noi surprize pentru fanii Războiul Stelelor de la Lucas Film și Disney Channel (FOTO)

StarWars_Rebels_RomaniaRĂZBOIUL STELELOR – REBELII

• A fost prezentat primul personaj din Războiul Stelelor – Rebelii: Droidul Chopper
• Expoziţia Războiul Stelelor la Paris

Pentru a marca lansarea mult asteptatului serial Războiul Stelelor – Rebelii la Disney Channel in toamna acestui an, Lucasfilm anunţă câteva surprize pentru fanii Războiul Stelelor.

REB_IA_482_L

Expoziţia STAR WARS Identities
Prezentată pentru prima dată în Europa, expoziţia STAR WARSTM Identities propune o călătorie interactivă în lumea de legendă într-o locaţie unică: Cite du Cinema. În perioada 15 februarie-30 iunie 2014, două platouri de film de aproximativ 2000 m2, transformate în spaţiu de expoziţie, vor fi deschise publicului, incluzând peste 200 de piese originale din arhivele Lucas Arts Museum: modele, accesorii, costume, scheme care, toate, au construit lumea Star Wars (Războiul Stelelor). Această expoziţie exclusivă oferă o perspectivă neobişnuită asupra personajelor de neuitat din Războiul Stelelor. Dezvoltată şi produsă de X3 Productions din Montreal în colaborare cu Lucasfilm Ltd., izvorăşte din arhivele Lucas Cultural Arts Museum pentru a explora ştiinţa identităţii umane prin intermediul personajelor filmului. Pentru a înţelege noţiunea de identitate, expoziţia STAR WARS Identities este ritmata şi împărţita în 3 teme majore: Origini, Influenţe, Alegeri prin care sunt explorate 10 componente ale identităţilor umane. Colecţia, o căutare interactivă şi personalizată a identităţii, precum şi un conţinut ştiinţific relevant se combină în STAR WARS Identities pentru a urmări vieţile tragice ale lui Luke şi Anakin Skywalker, cel mai faimos duo tată şi fiu al cinematografiei!

STAR WARS REBELS - Weltpremiere

Prezentarea droidului Chopper
Următorul mare erou robot dintr-o galaxie foarte îndepărtată este aici. La evenimentul de vizionare pentru presă la Nuremberg Toy Fair, publicul l-a văzut pentru prima dată pe Chopper, un droid curajos care va juca un rol important în viitoarea animaţie mult aşteptată, Razboiul Stelelor- Rebelii, şi îşi va lua locul în mitologia vastă din Războiul Stelelor. 
Chopper este un astro-droid leneş, supărăcios (chiar dacă până la urmă se dovedeste a fi de treabă), şi cel mai recent personaj din Razboiul Stelelor – Rebelii. „Dacă Artoo (R2-D2) este câinele familiei, Chopper este pisica,” a declarat Dave Filoni, producător executiv al seriei. Chopper este un membru esenţial al echipei Ghost (nava Rebelilor), căruia i se încredinţează responsabilitatea de a păstra nava funcţionabilă pentru trupa de eroi. În realitate, datorită numeroaselor îmbunătăţiri şi personalizări „unice”, nici un alt extraterestru, om, sau droid nu ar putea să facă faţă acestei sarcini.  
Chopper, a.k.a. C1-10P, este proiectat după conceptul iniţial creat de Ralph McQuarrie pentru R2-D2, în special braţele expresive care ies din cap. Ţinând cont de faptul că Star Wars Rebels are loc cu patru ani înainte de evenimentele din Star Wars: Episode IV A New Hope, aspectul retro al lui Chopper creează o continuitate estetică cu droizii din trilogia originală.

ANAKIN_BIKE_Fre

La finele anului trecut a fost anuntata începerea producţiei serialului Războiul Stelelor – Rebelii, un program animat şi încântător de televiziune, bazat pe una dintre cele mai mari francize de divertisment din toate timpurile. Premiera este programată pentru toamna lui 2014, sub forma unei emisiuni speciale, cu durata de o oră, la Disney Channel, si va fi urmată de un serial difuzat pe Disney Channel si Disney XD din întreaga lume. Serialul plin de acţiune este situat între evenimentele din Episodul III și IV – o epocă ce se întinde pe aproape două decenii, care nu a mai fost explorată pe ecrane până acum. Războiul Stelelor – Rebelii se desfăşoară într-o eră în care Imperiul îşi asigură controlul asupra galaxiei și îi vânează pe ultimii Cavaleri Jedi, în contextul în care o revoluţie a tinerilor împotriva Imperiului prinde contur.