Noua animaţie Disney “Avioane: Echipa de intervenţii” ajunge în România (VIDEO dublat în română)

afis Avioane 2

Din 18 iulie Avioanele se reîntorc pe marile ecrane,într-o noua formulă. “Avioane: Echipa de intervenţii” este o productie DisneyToon Studios.

Nu rataţi noile aventuri ale eroilor din “Avioane” care de data aceasta dau măsura curajului lor în lupta cu flăcările care ameninţă un parc naţional.

Produs în 3D, noul film marca Disney îl aduce în prim-plan pe Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu) care îşi uneşte forţele cu un escadron de pompieri de elită şi trece prin câteva încercări care îl transformă într-un erou adevărat.

Comedianul Dane Cook dă voce lui Dusty Crophopper şi face echipă alături de alte nume cunoscute din industria cinematografiei americane, care şi ele dau viaţă personajelor din “Avioane: Echipa de intervenţii”. E vorba de Ed Harris, Julie Bowen, Wes Studi.

Copiii, dar şi adulţii care vor merge să vadă filmul în România îi vor auzi ca voci ale personajelor principale pe actorii Claudiu Maier (Stropi Agrarescu) şi Vlad Rădescu (Ofiţer Vârtej).

Regizată de Bobs Gannaway şi produsă de Ferrell Barron, noua producţie Disney promite să aducă doza de adrenalină necesară unei veri fierbinţi şi să readucă în prim-plan supereroi deja cunoscuţi şi iubiţi de copiii din toată lumea.

Prima parte a animaţiei Disney – “Avioane” – a intrat în cinematografe începând din 9 august 2013, reuşind un succes de box office echivalent a 219 milioane de dolari în întreaga lume.

Cea de-a doua parte se anunţă o ispravă cel puţin pe măsura celei dintâi şi intră în cinematografele 3D din întreaga lume din 18 iulie.

PLANES: FIRE & RESCUE

Designul vehiculelor este inspirat din câteva modele de avioane. De exemplu, Dusty sau Stropi este creat pornind de la modelul Air Tractor 502, Cessna şi Air Dromader.

Realizatorii au vrut să se asigure că spectatorii înţeleg mesajul că supraveghetorul Cad Spinner (Dop, în traducere) este un nespălat, aşa că au plasat containere de deşeuri lângă maşina lui, în toate cadrele în care acesta apare conducând SUV-ul personal.

Pentru că două dintre personajele cheie ale filmului sunt elicoptere, echipa de producţie a apelat la cunoscutul pilot Chuck Aaron pentru a superviza “acţiunea” şi a evita orice greşeli.

Inspiraţia pentru parcul naţional care trebuie protejat de incendiu pleacă de la cele două mari parcuri americane – Yosemite şi Yellowstone. Directorul Departamentului care gestionează parcurile naţionale în SUA a fost invitat la studiourile Disney pentru a da ok-ul pe film, înainte de lansare. Acesta s-a declarat încântat de redarea fidelă a detaliilor specifice unui astfel de loc.

PLANES FIRE & RESCUE

PLANES FIRE & RESCUE

Synopsis:

“Avioane: Echipa de intervenţii” este o comedie punctată cu momente de tensiune şi acţiune care spune o poveste despre spirit de echipă şi eroism. Mizând pe ideea că oricine trebuie să primească o a doua şansă în viaţă, realizatorii filmului îl readuc în prim-plan pe îndrăgitul Stropi Agrarescu (Dusty Crophopper) care, alături de o echipă de pompieri de elită, îşi asumă rolul de a proteja parcul istoric Piston Peak. Totul pare în regulă până când Stropi Agrarescu descoperă o problemă la motor care s-ar putea să îi fie fatală. Cum învaţă Stropi ce înseamnă spiritul de echipă şi cum reuşeşte să ţină piept, alături de noii săi aliaţi, unui periculos incendiu de vegetaţie, veţi descoperi în noua super-producţie Disney.