Acasă Stiri NOUL BEN 10 DEBUTEAZĂ ASTĂZI LA CARTOON NETWORK

NOUL BEN 10 DEBUTEAZĂ ASTĂZI LA CARTOON NETWORK

313
0

Cea mai recentă franciză începe cu Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia-Pacific şi continuă anul viitor cu America de Nord şi America Latină

Noul serial Ben 10, difuzat de Cartoon Network, animaţia fenomen care i-a făcut pe copiii din toată lumea să îşi dorească să se transforme în extraterestrul lor preferat, începe astăzi, la 15.25. O nouă generație de fani se poate aştepta la acțiuni pline de energie și de fantezie, alături de sensibilitatea şi de umorul care a transformat acest serial într-o senzaţie internațională, în momentul lansării din 2006.

Bazându-se pe franciza de mare succes despre copilul erou Ben Tennyson, Ben 10 va introduce un nou Ben, alături de verişoara lui, Gwen, şi de bunicul Max, în timp ce călătoresc prin țară în timpul vacanței de vară. Atunci când Ben găsește Omnitrixul, un ceas misterios care îl transformă în zece extratereştri prietenoşi diferiţi, o lume a superputerilor extraterestre se deschide pentru el. Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network, având ca producător executiv compania Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), cu John Fang (Mixeli, Generator Rex) în calitate de supervising producer.

Popularitatea serialului a lansat trei serii animate suplimentare (Ben 10 Alien Force, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omnivers); două filme animate (Ben 10: Secret of the Omnitrix, Ben 10: Distroy All Aliens); și două filme live-action (Ben 10: Race Against Time, Ben 10: Alien Swarm).

Un succes dovedit pentru Cartoon Network, Ben 10 a făcut vânzări senzaţionale în domeniul jucăriilor, interactiv şi divertisment, generând mai mult de 4,5 miliarde $ din vânzări cu amănuntul la nivel mondial până în acest moment. Playmates Toys este partenerul la nivel mondial al jucăriilor cu noul Ben 10, având o linie completă de jucării bazate pe acest brand. Compania va lansa toamna viitoare mai multe jocuri de rol şi figurine.

Despre Cartoon Network:
Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

Despre Man of Action Entertainment
Man of Action Entertainment este compania reprezentată de Joe Casey, Joe Kelly, Duncan Rouleau şi Steven T. Seagle, cel mai mare colectiv de editori din spatele unora dintre cele mai mari franciye de comedie şi de personaje originale lansate de Image Comics. Creaţiile lor includ Ben 10, francize în valoare de 4,5 miliarde de dolari, dar şi Generator Rex, ambele difuzate de Cartoon Network. Dentsu i-a ales pentru a crea, scrie şi produce noua serie MegaMan. Tot ei au lansat Ultimate Spider-Man şi Avengers Assemble pentru Disney XD. Pe langă realizarea video-urilor de succes, liniilor de jucării şi benzilor desenate, Man of Action este compania care creează/produce/scrie noile filme şi seriale TV bazate pe benzile lor desenate: I Kill Giants, Officer Downe, Kafka, The Crusades şi The Great Unknown).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here