Noutati despre filmul lui Michael Bay cu Testoasele Ninja

Creatorul seriei Transformers, Michael Bay, a provocat reactii dure in randul fanilor pe retelele sociale dupa ce a facut dezvaluiri din urmatorul sau proiect – Teenage Mutant Ninja Turtles care se va lansa pe 25 decembrie 2013.

Testoasele din Teenage Mutant Ninja Turtles fac parte dintr-o rasa de extraterestri, sunt puternice, amuzante si adorabile. Copiii vor crede ca exista in realitate dupa ce vor vedea filmul, a declarat regizorul. Bay este adesea criticat pentru ca acorda o importanta mare efectelor vizuale si pentru ca sacrifica povestea in favoarea scenelor de explozii.

Regizorul Jonathan Liebesman, responsabil pentru filme ca Battle: Los Angeles (2011) si Wrath of the Titans (2012) va regiza noile aventuri ale celor patru eroi cu carapace, Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael cu puterile si abilitatile in artele martiale.

Cei patru eroi inspirati de benzile desenate create de Kevin Eastman si publicate de Mirage Studios in 1984 s-au bucurat de un succes imens inainte de a ajuge in 1990 pe marile ecrane. Pelicula regizata de Steve Barron si cu o distributie formata din Judith Hoag, Elias Koteas si Josh Pais a fost urmata de 3 sequeluri in 1991, 1993 si 2007.

Teenage Mutant Ninja Turtles a avut incasari de 135 de milioane de dolari in SUA si depasea filme ca Total Recall sau Greu de Ucis 2. Foarte multi isi aduc aminte de serialului de animatie cu Testoasele Ninja.

Casa de productie Platinum Dunes a lui Michael Bay a cumparat in 2009 drepturile pentru film cu 60 de milioane de $. Noul film care va fi realizat in colaborare cu Paramount se va lansa in 2013-2014.