Noutățile toamnei pe Netflix pentru copii și părinți

Toamna aceasta aduce pe Netflix aventuri din cele mai neașteptate lumi: de la povestea unui grup de adolescenți care face față dinozaurilor în Jurassic World: Tabăra cretacică, la experiență fascinantă a lui Julie care devine liderul unei formații alături de trei băieți fantome în Julie and the Phantoms, până la excursia pe lună a lui Fei Fei în Over The Moon. Trei producții complet diferite, realizate în colaborare cu nume apreciate din domeniul divertismentului, își așteaptă spectatorii de toate vârstele.

Fiecare familie vine cu o diversitate de gusturi, poate avea copii de vârste și niveluri de maturitate diferite sau poate proveni din medii /culturi diverse. Nu există o formulă universală, așa că ne dorim ca fiecare membru să-și creeze un canal potrivit, adaptat preferințelor și dorințelor care i se potrivesc cel mai bine.

Grija pentru copii

Netflix investește în cele mai bune producții pentru copii și familie și caută constant noi forme de control care să îi ajute pe părinți să ia cele mai bune decizii atunci când aleg ce să urmărească alături de familie. Părinți au access la o mulțime de opțiuni prin care să protejeze copiii de accesarea unui conținut nepotrivit pentru vârstele lor:
• Conturile noi includ un profil implicit pentru copii, astfel încât noii membri care pot să nu fie familiarizați cu opțiunile Netflix se pot baza pe acel profil pentru a oferi o experiență adecvată vârstei.

În plus, părinții pot:
• Să modeleze experiența copiilor lor prin excluderea pe baza filtrelor a titlurilor care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.
• Să verifice setările pe care le are fiecare profil în secțiunea „Profil și control parental” din setările contului;
• Să elimine individual seriale sau filme după titlu. Atunci când se utilizează acest filtru, titlul (titlurile) blocat nu va fi afișat niciunde în cadrul profilului respectiv.
• Să vadă ce au vizionat copiii lor în cadrul profilului creat pentru ei;
• Să dezactiveze redarea automată a episoadelor în profilurile pentru copii.
• Să protejeze profilurile individuale cu ajutorul unui cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să le acceseze;
Ce noutăți ne așteaptă toamna aceasta

Te-ai gândit vreodată că un grup de fantome poate avea abilități muzicale? Pe 10 septembrie, te invităm să o cunoști pe Julie, o adolescentă care își redescoperă talentul muzical datorită fantomelor a trei muzicieni care își fac apariția în viața ei. Regizat de Kenny Ortega, producătorul High School Musical, serialul Julie and The Phantoms te așteaptă cu piese pe care le vei fredona multă vreme.

Dacă numele Jurassic World ți se pare cunoscut, înseamnă că nu vei fi surprins să afli că Steven Spielberg se numără printre producătorii serialului animat Jurassic World: Tabăra cretacică. Acesta spune povestea a șase adolescenți care, aflați într-o tabără de aventură de cealaltă parte a insulei Nublar, trebuie să se alieze pentru a supraviețui haosului provocat de dinozauri.

Adevărații visători sunt așteptați însă într-o expediție Dincolo de lună, în care o vor însoți pe Fei Fei (și pe iepurașul ei) într-o lume fantastică. Regizat de animatorul legendar Glen Keane și produs de Gennie Rim și Peilin Chou, Over the Moon/ Dincolo de lună este o aventură muzicală emoționantă despre dorința de a merge mai departe, a îmbrățișa neașteptatul și puterea imaginației, în luna octombrie pe Netflix.

Iată care sunt actorii de voce care fac parte din distribuția Over the Moon/ Dincolo de lună pentru varianta în limba română:

· Fei Fei – Cătălina Chirțan (Voce personaj și muzică)

· Chang’e – Adina Lucaciu (Voce personaj) și Bianca Popescu (muzică)

· Chin – Mario Tudor (Voce personaj și muzică)

· Gobi – viorel Ionescu (Voce Personaj) și Ciprian Cojenel (muzică)

· Ba Ba (Tatăl) – Mihai Smarandache (Voce personaj și muzică)

· Ma Ma (Mama) – Mediana Vlad (Voce personaj și muzică)

· Doamna Zhong – Andreea Bibiri (Voce personaj)

Pe lângă acestea, distracția continuă toamna aceasta cu The Boss Baby: Get That Baby!, un film în care îți vei găsi chemarea la Bebe Cor, făcând alegeri și participând la misiuni în cadrul unui test virtual de aptitudini; cu Izzy’s Koala World, unde o fetiță de 11 ani, și mama ei, doctor veterinar, salvează urși koala și formează prietenii frumoase cu animalele de pe insula lor din Australia; dar și cu The Last Kids on Earth: Book 3, unde Jack, un orfan descurcăreț de 13 ani, face echipă cu prietenii săi și luptă împotriva zombilor și monștrilor care invadează orașul.

Pentru inspirație și sugestii, poți consulta secțiunea „Copii” din contul tău Netflix sau poți accesa secțiunea „Copii și Familie”.