Acasă Stiri Odeon Cineplex a lansat DVD-ul Capture The Flag/ Fura steagul, salveaza Luna!

Odeon Cineplex a lansat DVD-ul Capture The Flag/ Fura steagul, salveaza Luna!

291
0

proanimatie.ro va recomanda DVD-ul Capture The Flag/ Fura steagul, salveaza Luna! Este cel mai fain lungmetraj de animatie spaniol 🙂

Spaniolii au realizat un lungmetraj de animatie care demonteaza teoriile conspiratiei in privinta aselenizarii din 1969.

Va recomand cronica de film semnata de mine.

Regia: Enrique Gato
Distribuție: Camilo García, Michelle Jenner, Javier Balas

Sinopsis: In familia lui Mike Goldwing, sa calatoresti in spatiu este ceva obisnuit: atit tatal, cit si bunicul lui au fost astronauti. Numaratoarea inversa spre o aventura spectaculoasa incepe in momentul in care viteazul pusti in virsta de 12 ani afla ca un miliardar excentric planuieste sa ajunga pe luna, cu scopul de a fura valorabilele ei resurse naturale si de a distruge steagul american pus de catre astronautii Apollo XI de la istorica aterizare pe luna.

Mike, alaturi de bunicul lui, cei mai buni prieteni, Amy si Marty si de un cameleon istet, pornesc intr-o misiune incredibila pe luna, determinati sa dea peste cap planul malefic al miliardalului, sa salveze steagul si sa isi reuneasca familia.

DVD - Capture the Flag Odeon Cineplex a lansat DVD-ul Capture The Flag/ Fura steagul, salveaza Luna! Odeon Cineplex a lansat DVD-ul Capture The Flag/ Fura steagul, salveaza Luna! CTF DVD 3D 672x1024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here