Acasă Stiri Omnitrix Glitch – www.ben10-omnitrix.com/ro/, noul microsite al televiziunii Cartoon Network

Omnitrix Glitch – www.ben10-omnitrix.com/ro/, noul microsite al televiziunii Cartoon Network

222
0

“E vremea eroilor!”, aşa sunt chemaţi copiii să îl ajute pe Ben 10 să repare Omnitrixul, într-un microsite nou-nouţ care îi învaţă codare și programare pe calculator

Cartoon Network EMEA a anunţat lansarea unui nou microsite Ben 10, ce conţine o serie de jocuri noi care îi vor învăţa pe copiii bazele codării într-o manieră distractivă şi interactivă. Alături de Ben 10, copiii pot porni în misiuni, ca să repare Omnitrixul şi să salveze lumea.

“Omnitrix Glitch” cuprinde patru jocuri exclusive, „Action Attack”, „Alien Alert”, „Omni Switch” și „DNA Decode”, fiecare reprezentând unul dintre elementele de bază ale codării, precum Comenzi, Funcții, Stări și Debugging, ca să înainteze prin niveluri și să-l ajute pe Ben. La finalizarea jocurilor, copiii vor primi certificate care detaliază principiile de codare pe care le-au experimentat în călătoria lor prin site. Misiunile reprezintă o modalitate interesantă și captivantă de a ajuta copiii să înțeleagă elementele de bază ale codării și programării pe calculator, deoarece rezolvă puzzle-uri și luptă cu dușmanii de-a lungul drumului.

Mai mult, acest site depășește idea de joc și le oferă copiilor acces la conținut exclusiv despre lumile extratereştrilor Ben 10, precum și o șansă de a cunoaște mai multe despre fiecare dintre cei zece extratereştri, prin carduri de profil și videoclipuri .

„Ştim că fanii Ben 10 doresc cu adevarat să fie Ben, iar noi ne uităm mereu la noi modalităţi de a le oferi o experienţă mai profundă în lumea lui Ben şi o experienţă mai bogată când ajung acolo. Acest site face mai mult decât atât, prin introducerea ușoară a calității vieții valoroase și a modului de codificare într-un mod foarte distractiv și accesibil „, a declarat Lesley Bailey, VP, Channel Marketing şi Brand Management, Turner EMEA.

Microsite-ul „Omnitrix Glitch” este disponibil în 17 limbi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here