Acasă Animatia romaneasca Paul Muresan a primit 5000 de euro din partea ShortsTV pentru proiectul...

Paul Muresan a primit 5000 de euro din partea ShortsTV pentru proiectul de animatie Mom, Dad, I Have to Tell you Something…/ Mama, tata, trebuie sa va spun ceva… (VIDEO)

262
0

Paul Muresan_The Pitch_foto Adi Marineci Paul Muresan a primit 5000 de euro din partea ShortsTV pentru proiectul de animatie Mom, Dad, I Have to Tell you Something.../ Mama, tata, trebuie sa va spun ceva... (VIDEO) Paul Muresan a primit 5000 de euro din partea ShortsTV pentru proiectul de animatie Mom, Dad, I Have to Tell you Something…/ Mama, tata, trebuie sa va spun ceva… (VIDEO) Paul Muresan The Pitch foto Adi Marineci 1024x682Cistigatorul concursului The Pitch la NexT 2015 si al unui cec de 5000 de euro din partea ShortsTV este proiectul Mom, Dad, I Have to Tell you Something…, al lui Paul Muresan. Acelasi proiect a primit o Mentiune speciala in cadrul NexT Short Film Market, pentru calitatea prezentarii, constind in 1000 de euro (servicii de post-productie) din partea Abis Studio.

Paul Mureșan si-a adjudecat si Premiul Villa Kult, oferit de Renate Roginas, membra a juriului competitiei nationale si constind intr-o rezidenta la Festivalul de la Berlin, editia 2016, de data aceasta pentru animatia Pui de somn.

„Aceste premiu inseamna participarea multor oameni in lupta cu discriminarea. Desi sunt solo in proiect, foarte multi il sustin de cind au aflat despre ce este vorba. Am fost atit de emotionat cind am auzit motivatiile juriului! Proiectul se numeste „Mama, tata, trebuie sa va spun ceva…” si pe larg cred ca este o poveste din care cu totii facem parte intr-un fel sau altul… „, a precizat Paul Muresan pentru animationmagazine.eu.

Paul Muresan este cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est.

Sursa foto: Societatea Culturala NexT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here