Planes/ Avioane – dublat in limba romana (VIDEO)

Planes/ AvioanePro Video a lansat DVD-ul DisneyToon Studios Planes/ Avioane. Noul film de animatie Disney este un spin-off al productiei Pixar Cars/ Masini.

Filmul de animatie este un produs al departamentelor de marketing din cadrul companiei Disney, cu scopul de a promova jucariile Planes/ Avioane. Banuiesc ca ati vazut aceste jucarii branduite in magazine.

Revenind la filmul de animatie Planes/ Avioane, DisneyToon Studios a reusit sa realizeze personaje care seamana cu cele din Cars. Din pacate, realizatorii nu au reusit sa se apropie de stilul Pixar. Avem personaje si decoruri dragute. Sunt convins ca cei mici sunt incintati sa vada avioane umanizate… Este o productie care are in vedere telespectatorul Disney Junior. Toata animatia este educativa, cu lectii de geografie…

Planes/ Avioane este primul film din trilogia cu acelasi nume.

Regie: Klay Hall
Distributie: Carlos Alazraqui, Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher
Pret recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei
Pret recomandat pe DVD: 51.90 lei

DVD-ul Disney Planes/ Avioane este distribuit de Pro Video.

„Totul incepe cu Dusty/ Stropi, un avion mic cu vise mari, dar care are rau de inaltime. El viseaza sa concureze in cea mai mare cursa aeriana din lume. Pentru ca dorinta este mai puternica decit orice, Dusty reuseste sa-si gasesca un antrenor priceput, care sa il ajute sa invinga, prin talent mai degraba decit performante tehnice, alti adversari mult mai bine dotati. Skipper/ Sefu, ursuzul, dar talentatul antrenor, reuseste sa scoata tot ce e mai bun din micutul avion de stropit recolte cu frica de inaltime si, in acelasi timp, invata la rindul sau citeva lectii importante de viata”

Actorii romani care au facut duiblajul: Claudiu Maier – Stropi, Adina Lucaciu – Ishani, Ilinca Ivanov – Rochelle, Catalin Babliuc – El Chu, Cornel Ciupercescu – Sefu’, ŞSerban Pavlu – Roper, Valentin Teodosiu – Chug, Isabela Neamţu – Dottie, Ionut Grama – Ripslinger, Mihai Niculescu – Bulldog.