Acasă Stiri Povestea jucariilor revine pe marile ecrane. Toy Story 4 – Trailer

Povestea jucariilor revine pe marile ecrane. Toy Story 4 – Trailer

672
0

Studiourile Disney Pixar au lansat trailerul pentru productia Toy Story 4.

Personajele din seria Toy Story au fost lansate in 1995 si au devenit, in timp, unele din cele mai indragite in toata lumea. Succesul se datoreaza echipei creative si inovatoare de la Pixar, condusa de John Lasseter si Ed Catmull.

Al doilea film al seriei, Toy Story 2, a avut premiera pe marile ecrane in 1999. Primele doua filme din seria Toy Story au obtinut impreuna incasari de circa 847 de milioane de dolari pe plan mondial.

Toy Story 3, care a parut, prin actiunea sa, ca incheie povestea jucariilor, a castigat doua premii Oscar, pentru cel mai bun film de animatie si cea mai buna tema muzicala, fiind nominalizat si la categoria „cel mai bun lungmetraj”.

Regizat de Lee Unkrich, Toy Story 3 este filmul de animatie cel mai profitabil din istoria cinematografiei si primul care a depasit pragul de un miliard de dolari in incasarile globale, devansand productia Shrek 2 a studiourilor DreamWorks Animation, care a detinut anterior acest titlu. Acest film raporteaza 1,063 miliarde de dolari incasari la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here