Acasă Stiri Power Players – în premieră pe Boomerang!

Power Players – în premieră pe Boomerang!

5849
0

Serialul de acțiune și comedie Power Players va fi lansat la Boomerang! Cei mai tineri dintre spectatori vor putea urmări acum aventurile lui Axel, băiețelul de 9 ani, împreună cu jucăriile sale care prind viață. Premiera va avea loc pe 12 aprilie, la ora 14:00, apoi serialul va fi difuzat în fiecare zi, la aceeași oră.

Cine sunt Power Players?
Power Players este un desen animat de comedie și acțiune cu mize reale, multe râsete și acțiune de top. Axel este un băiat normal de 9 ani, până când descoperă o putere specială – se poate transforma într-o figurină de acțiune vie. Mai mult, și celelalte jucării ale sale au prins viață și sunt gata să meargă în cele mai mari aventuri mici pe care un copil și le-ar putea imagina vreodată. Pentru a salva lumea, Axel nu mai poate pretinde că este un erou – trebuie să devină unul.

Printre prietenii de jucărie ai lui Axel, se numără personaje precum: Sarge Charge, șmecherul Galileo, luptătorul Masko, robotul Slobot, păpușa Bobbie Blobby și albastrul Bearbarian. Axel și echipa talentată vor continua să salveze lumea de diverși răufăcători. Schimbarea de la lumea reală a lui Axel, alături de prietenii și familia sa, la lumea colegilor săi de jucărie este uimitoare.

Noile episoade Power Players la Boomerang

Din 12 aprilie, Power Players va fi lansat la Boomerang. În primele episoade, prietenii vor fi nevoiți să recupereze ciocanul lui Bearbarian, furat de rău intenționata prințesă SugarSalt. În plus, Power Players vor organizează curse pentru a-și testa viteza și rezistența. Când Slobot pierde, eroul se transformă în trei roboți separați – fiecare cu o personalitate diferită!

Noile episoade din Power Players vor avea premiera luni, 12 aprilie, la 14:00 la Boomerang. Serialul va fi transmis zilnic, de la ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here