proanimatie.ro recomanda DVD-urile Maria Mirabela, In cautarea lui Dory si Legenda lui Tarzan

Obisnuiesc sa cumpar multe DVD-uri, urmarind promotiile. Nu este un secret ca poti gasi un film de animatie foarte bun in format DVD la 3 lei, 10 lei, 16 lei sau 30 lei. Este important sa „vinezi” ofertele magazinelor 🙂 Asa am gasit DVD-ul Maria Mirabela la 16 lei. Este vorba despre filmul live action combinat cu animatie realizat in anul 1981 in co productie Romania – URSS. Regia este semnata de I.P. Gopo. Cu acest prilej vreau sa demontez un mit legat de filmul Maria Mirabela. Multi romani cred ca acest film are animatie romaneasca. Gresit. Toata animatia din Maria Mirabela s-a realizat la Moscova. Pe genericul filmului o sa vedeti numele unor animatori sovietici.

Scaparici-ul sovietic dublat in romana, inspirat din universul animatiei clasice Disney, nu va incerca sa concureze cu productile noi. Merita sa vizionam asemenea productii, dupa care sa ne intrebam daca generatiile actuale de copii accepta asemenea surogate.

Va recomand DVD-ul Disney In cautarea lui Dory. Vizionind DVD-ul adus de Pro Video, o sa aveti ocazia sa vedeti filmul de animatie si in varianta dublata in limba romana.

Vizualul este impresionant. Este primul film produs de Pixar care foloseste RIS, ultima generatie a softului de render 3D RenderMan. Au folosit un simulator de apa care a permis sa arate pestii inotind, recreind o atmosfera mult mai reala.

In magazine gasiti si noul film Tarzan in format DVD si Blu-ray. Se numeste Legenda lui Tarzan si este produs de Warner Bross. Pictures. Filmul este interesant. Are un vizual tipic filmelor documentare. Este un film de vazut in familie.

 

Update:

Intra acum pe www.provideo.ro, cumpara In Cautarea lui Dory pe DVD si poti castiga unul dintre cele 25 de premii originale Disney:

– 3 Seturi Palete cu minge Finding Dory
– 5 Puzzle-uri cu 21 piese pe o placa de lemn
– 7 DVD-uri In cautarea lui Nemo
– 10 Carti Citesc si ma joc. In cautarea lui Dory

Promotie valabila pina pe 10 decembrie 2016.
Cistigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe 11 decembrie si contactati in aceeasi zi.

 

Concurs proanimatie.ro si Pro Video

Update: Cistigatorul concursului este Nico Daniel

proanimatie.ro si ProVideo.ro te invita la concurs!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti cistiga:

    • un DVD In cautarea lui Dory

Ce studio de animatie a realizat In cautarea lui Dory?

Cistigatorul o sa fi desemnat prin tragere la sorti si il anuntam saptamina viitoare, vineri.