PROGRAMELE TOAMNEI LA DISNEY JUNIOR

CLINICA VETERINARĂ A PLUSICĂI PENTRU ANIMALE DE JUCĂRIE
Doctoriţa Plusica are o nouă îndeletnicire… ea ajută animalele de companie!
Alăturaţi-vă Pluşicăi în Clinica ei Veterinară, ce include episoadele difuzate în premieră pe parcursul a două saptămâni. În cadrul acestui program, fetiţa devine o mică doctoriţă veterinar. De la căţei, la căpriţe …Doctorita le ajută pe toate cu aceeaşi dăruire.
Clinica Veterinară a Plusicăi debutează pe 19 octombrie de la 08:20 şi, în reluare, la 10:30, 14:00 şi 15:45.

SOFIA INTÂI –PREMIERA SEZONULUI 3
Prinţesa s-a întors! Este reîntoarcerea pe care o aşteaptă toţi micuţii. Aflaţi în sezonul 3 din Sofia Intâi ce aventuri magice o aşteaptă pe prințesă şi pe prietenii ei. Pregătiţi-vă să patinaţi, dansaţi şi cantaţi alături de Sofia.
Premiera are loc pe 17 octombrie la 10:00 (noi episoade în fiecare sâmbătă)

AVENTURILE DE CAPĂ ȘI SPADĂ ALE LUI JAKE
Pregătiți-vă sabia și peticul de pirat pentru sâmbătă dimineața. În fiecare săptămâna, Disney Junior prezintă noi mega aventuri cu Jake și prietenii săi în episoade speciale de 45 de minute. Începem luna cu Jake îl salvează pe Bucky, urmat de Întoarcerea lui Peter Pan și Bătălia Cărții.
În fiecare sâmbătă episoade speciale cu Jake și Pirații din Țara de Nicăieri de la 11:25

COLȚUL DE RELAXARE
În fiecare după-amiază, de luni până vineri, de la 13:30, copiii se pot relaxa, petrecând timp de calitate în compania personajelor lor preferate– Doctorița Plusica, Clubul lui Mickey Mouse, Zou și Henry Dragomonstru.
De luni până vineri, de la 13:30 la 15:15.

CÂNTĂM ÎMPREUNĂ CU SOFIA ȘI PRIETENII EI
Începem serile cu Sofia și prietenii săi pentru o noapte muzicală ce pare că nu sfârșește niciodată. Ne alăturăm lui Mickey Mouse care dansează de zor în clubul său și ii sunt aproape Jake, Plușica și Callie în fiecare seară de la 18:30!

PREMIERELE DE SÂMBĂTĂ
Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă cu personajele voastre preferate din Sofia Intâi, Doctoriţa Plușica, Miles Din Spaţiu şi Clubul lui Mickey Mouse, de la ora 10:00.

FILMELE DE DUMINICĂ
Puneți-vă centura și urcați pe covorul magic al Regelui Hoților. In luna octombrie, la Disney Junior puteți viziona toate cele trei filme Aladdin. Descoperiți o nouă lume alături de Aladdin, Jasmine și Spiridus. Va reusi Aladdin să o cucereasca pe Jasmine? Va putea oare Jafar să se razbune pe Aladdin? Va avea loc nunta regală până la urmă? Aflați răspunsul în weekend de la 11:30. Totodată, în această lună se difuzează și Filmul lui Tigru si Numeroasele Aventuri ale lui Winnie de Plus.